Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Virgil: «Δεν έχουμε κερδίσει τίποτα ακόμα»

Virgil: «Δεν έχουμε κερδίσει τίποτα ακόμα»

Εξαιρετικά πηγαίνει η Liverpool στην Premier League με 14 νίκες σε 15 παιχνίδια, αλλά δεν έχει κερδίσει τίποτα για την ώρα, όπως τόνισε και ο Virgil van Dijk στις δηλώσεις του μετά το Merseyside Derby με την Everton.

Ο Ολλανδός αμυντικός ρωτήθηκε για τα clean sheets που δεν κρατάει η ομάδα:

“ Δεν έχει και μεγάλη σημασία, αλλά κανείς δεν θέλει να δέχεται γκολ, ακόμη και όταν κερδίζει τον αγώνα. Δεν πρόκειται όμως να σκέφτομαι όταν ξαπλώσω στο κρεβάτι, ότι δεχθήκαμε ένα γκολ. Όλα έχουν να κάνουν με τις νίκες. ”

“ Θέλουμε να κερδίζουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και αυτός είναι με το να μην δεχόμαστε γκολ, αλλά είμαστε χαρούμενοι ακόμη και όταν δεχόμαστε. ”

Αν βρίσκονται οι Reds κοντά στο πρωτάθλημα:

“ Βρισκόμαστε σε έναν πολύ καλό δρόμο και δεν μπορούμε να το αρνηθούμε αυτό, αλλά δεν έχουμε κερδίσει τίποτα ακόμα. Ποτέ δεν επαναπαυόμαστε, ειδικότερα όταν βρισκόμαστε στα μισά της σεζόν. ”

“ Θέλουμε να συνεχίσουμε την πορεία μας συγκεντρωμένοι. Τώρα είμαστε χαρούμενοι, αλλά πρέπει πρώτα να ξεκουραστούμε και έπειτα να προετοιμαστούμε για τον αγώνα με την Bournemouth. ”

Για τις χθεσινές αλλαγές και το ρόστερ των Πρωταθλητών Ευρώπης:

“ Ήταν πολύ καλό που είδαμε παίκτες, οι οποίοι δεν αγωνίζονται συχνά. Δείτε τον Divock, ήταν φανταστικός. Οι Shaq, Adam και Milly ήταν εξαιρετικοί. Όλοι προσφέρουν και τους χρειαζόμαστε όλους. ” Τόνισε ο Virgil van Dijk.

“ Η σεζόν είναι πολύ μεγάλη και ο προπονητής θα πάρει κάποιες αποφάσεις. Εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Έχουμε ένα μεγάλο ρόστερ, όλοι είναι χαρούμενοι και όλους θα τους χρειαστούμε. ”

“ Όλοι είναι υπεύθυνοι και έτοιμοι να μας βοηθήσουν. ”

Πεντάρα των Reds στους Toffees.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com