Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 29/11/2000 Έχασαν το μέτρημα στην Stoke City (vid)

Σαν σήμερα: 29/11/2000 Έχασαν το μέτρημα στην Stoke City (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Gerard Houllier, θα διασύρουν την Stoke City στο Britannia Stadium για το League Cup, με σκορ που έκανε τους γηπεδούχους να χάσουν το μέτρημα.

Οι Κόκκινοι ήταν καταιγιστικοί σε όλο το παιχνίδι και προηγήθηκαν με 4-0 στο πρώτο ημίχρονο με γκολ των Christian Ziege στο 6′, Vladimir Smicer στο 26′, Markus Babbel στο 28′ (το πρώτο του με την Κόκκινη φανέλα) & Robbie Fowler στο 39′.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Reds δεν θα χαριστούν στους γηπεδούχους και χωρίς να κόψουν ρυθμό, θα σημειώσουν άλλα 4 γκολ με τους Sami Hyypia 59′, Danny Murphy 65′,  Robbie Fowler 82′ & 85′ με πέναλτι, ολοκληρώνοντας έτσι hat trick o «God» (παρατσούκλι στον Fowler από τους Red fans). Στο σημείο αυτό (85′), έγινε κάτι το οποίο έδωσε αφορμή για χιουμοριστικά σχόλια από τους Red fans, καθώς ο ηλεκτρονικός πίνακας έγραψε στο σκορ 0-9 αντί του σωστού 0-8.

Στο παιχνίδι αυτό, θα φορέσουν για πρώτη φορά την Κόκκινη φανέλα σε επίσημο παιχνίδι της, οι  Richie Partridge & Stephen Wright.

Το παιχνίδι στο Britannia, έκανε ρεκόρ προσέλευσης θεατών (27.109) αλλά και σηματοδότησε την μεγαλύτερη εκτός έδρας των Κόκκινων στο League Cup. Διαιτητής της συνάντησης ο A. P. D’Urso.

Ακολουθεί το video με το κονσέρτο των Κόκκινων γκολ:

Σαν σήμερα: 29/11/2000 Έχασαν το μέτρημα στην Stoke City (vid)
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com