Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο David Villa εκθειάζει van Dijk και Alexander-Arnold!

Ο David Villa εκθειάζει van Dijk και Alexander-Arnold!

Η Liverpool συνέχισε την αήττητη πορεία στην Premier League με μια δύσκολη νίκη επί της Crystal Palace το απόγευμα του Σαββάτου.

Οι Reds ειναι σχεδόν άψογοι μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν και φαίνονται φαβορί για να κερδίσουν επιτέλους την Premier League για πρώτη φορά.

Η ομάδα του Jurgen Klopp έφτασε τους 97 βαθμούς την περασμένη σεζόν, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να εξασφαλίσουν τον τίτλο, καθώς η City κέρδισε τα τελευταία 14 παιχνίδια της σεζόν για να διατηρήσει το τρόπαιο με διαφορά ενός βαθμού.

Αλλά οι Reds ξεπέρασαν την απογοήτευσή τους κατακτώντας το 6ο τους Ευρωπαϊκό Κύπελλο στη Μαδρίτη, νικώντας την Tottenham Hotspur με 2-0 στον τελικό του Champions League.

Και φαίνεται ότι η εντυπωσιακή φόρμα των παικτών της Liverpool δεν έχει περάσει απαρατήρητη, με δύο από αυτούς να συμπεριλαμβάνονται στην Ευρωπαϊκή ενδεκάδα του David Villa.

Ο Trent Alexander-Arnold, ο οποίος έχει καθιερωθεί ως η πρώτη επιλογή στην θεση του δεξιού back στην Εθνική Αγγλίας, συμπεριλαμβάνεται, έτσι όπως και ο Virgil van Dijk, ο οποίος βοήθησε την Ολλανδία να εξασφαλίσει τη θέση της στο Euro 2020.

Μιλώντας για την ένταξη του Alexander-Arnold, ο Villa δήλωσε: «Υπάρχουν πολλές επιλογές (για δεξί back), ο Dani Carvajal θα μπορούσε εύκολα να μπει στην ομάδα μου.

«Ωστόσο, αισθάνομαι ότι υπάρχει σήμερα ένας που ξεχωρίζει στην Ευρώπη και αυτός είναι ο Trent Alexander-Arnold.

«Είναι γρήγορος, αμύνεται καλά και έχει μεγάλη επιθετική ικανότητα με τις μπαλιές του και στις στημένες φάσεις. Δεν υπάρχουν πολλοί παίκτες που έχουν καλύτερα προσόντα σε αυτή τη θέση επί του παρόντος.

«Με απλά λόγια πιστεύω ότι ο Jordi Alba είναι ο καλύτερος αριστερός back στον κόσμο, και είναι παγκόσμιας κλάσης με το επιθετικό του παιχνίδι και θα δουλευε καλά με τον Trent Alexander-Arnold».

Ο παίκτης, που πρόσφατα ανακοίνωσε την απόσρυσή απ’την ενεργό δράση, είπε για τον Van Dijk: «Ο Virgil van Dijk είναι ο καλύτερος κεντρικός αμυντικός στον κόσμο και έτσι πρέπει να πάρει την θέση του ως κεντρικός αμυντικός στην ομάδα μου.

«Παράλληλα με τον van Dijk, θα επιλέξω τον Sergio Ramos, η εμπειρία και η απειλή του στις στημένες φάσεις δεν μπορούν να αγνοηθούν.

«Οποιαδήποτε ομάδα θα ήθελε την ηγεσία του και μαζί με τον van Dijk θα σχημάτιζαν μια τρομερή συνεργασία.»

Trent και van Dijk στην καλύτερη ομάδα του Villa.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com