Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Με τον Neil Critchley στον πάγκο κόντρα στην Aston Villa!

Με τον Neil Critchley στον πάγκο κόντρα στην Aston Villa!

Την απόφασή της πήρε η Liverpool όσο αφορά τον προημιτελικό του Carabao Cup με την Aston Villa και στον πάγκο της ομάδας, αντί του Jürgen Klopp που θα βρίσκεται στο Κατάρ, θα καθίσει ο προπονητής της Under 23, Neil Critchley.

Ήταν η μοναδική λύση για τους Reds, καθώς ο Pep Lijnders θα ταξιδέψει μαζί με την ομάδα για το Club World Cup.

Ο αγώνας με την Aston Villa θα πραγματοποιηθεί στις 18 Δεκεμβρίου και μόνο μια μέρα πριν τον ημιτελικό στο Club World Cup.

Η σύνθεση της ομάδας θα περιλαμβάνει αρκετούς μικρούς, όπως οι Harvey Elliott, Rhian Brewster, Caoimhim Kelleher, Neco Williams, Sepp van den Berg, Curtis Jones και Pedro Chirivella, οι οποίοι δεν θα ακολουθήσουν την αποστολή της πρώτης ομάδας στο Κατάρ, για να αγωνιστούν στο Villa Park.

Ο Neil Critchley έχει περάσει πολύ χρόνο στο Melwood τις τελευταίες μέρες με τους παίκτες της Ακαδημίας και τον Alex Inglethorpe, προκειμένου να γνωρίζει τις δυνατότητές του καθενός πριν τον αγώνα του επόμενου μήνα.

Στους προηγούμενους γύρους της διοργάνωσης είχαν ξεκινήσει και οι James Milner, Adam Lallana, Joe Gomez και Alex Oxlade-Chamberlain, όμως αυτό δεν θα συμβεί αυτή τη φορά, διότι θα βρίσκονται στο Κατάρ.

Πιθανότατα η τελευταία εμφάνιση του Brewster πριν τον δανεισμό του.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com