Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Πάρτε τον Son τώρα πού η Tottenham έδιωξε τον Pochettino!»

«Πάρτε τον Son τώρα πού η Tottenham έδιωξε τον Pochettino!»

Αλυσιδωτές αντιδράσεις πυροδότησε η ξαφνική απόλυση του Mauricio Pochettino από τους Spurs, με μία εξ αυτών να αφορά τον Son Heung-Min.

Μετά από εβδομάδες διαπραγματεύσεων (σύμφωνα με το Sky Sports) με τον Jose Mourinho και την πρόσληψή του εν τέλει, η απόλυση του Αργεντινού «έσκασε» σαν κεραυνός εν αιθρία, και μία από τις αντιδράσεις πού ακολούθησαν είχε να κάνει με τον Κορεάτη σταρ της Tottenham.

Συγκεκριμένα, υπήρξαν πάρα πολλοί οπαδοί της Liverpool πού με αναρτήσεις τους στα προφίλ τους στο Twitter, εξέφρασαν στην FSG το αίτημα να προχωρήσει στην απόκτηση του παίκτη, ο οποίος κάνει μία καταπληκτική σεζόν 2019-20 μέχρι στιγμής.

Ας δούμε ενδεικτικά ορισμένα από αυτά τα Tweets:

«Θα έπρεπε να πάρουμε ένα τηλέφωνο τον Levy (τον πρόεδρο της Tottenham) και να καταλήξουμε σε ένα deal για τον Son!»

  • «O Son είχε πει ότι θα φύγει αν απολυθεί ο Poch… τι περιμένετε;»
  • Να σας πω ότι είμαι οπαδός της Liverpool και ‘είμαι μέσα’ για την απόκτηση του Sonny τον Γενάρη. Τον αγαπώ σαν παίκτη και θα εναλλασσόταν με οποιονδήποτε από τη μπροστινή τριάδα.»
  • «Jurgen, βάλε τον Michael Edwards σε ένα τρένο για το Λονδίνο για να μιλήσει με τον Sonny!»
O Son χάνει την -μάλλον καθοριστική- ευκαιρία στο Anfield τον περασμένο Οκτώβριο, λίγο πριν την ισοφάριση του Henderson.
O Son χάνει την -μάλλον καθοριστική- ευκαιρία στο Anfield τον περασμένο Οκτώβριο, λίγο πριν την ισοφάριση του Henderson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com