Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Ο van Dijk πρέπει να κερδίσει την Χρυσή Μπάλα»

Klopp: «Ο van Dijk πρέπει να κερδίσει την Χρυσή Μπάλα»

Η απονομή της Χρυσής Μπάλας για το 2019 πλησιάζει και το σχετικό ερώτημα τέθηκε και στον Jürgen Klopp, ο οποίος μάλιστα έδωσε και την πιο σωστή απάντηση.

Η απάντηση του Γερμανού όταν ρωτήθηκε ποιος θα πρέπει να είναι ο φετινός νικητής της Χρυσής Μπάλας:

“ Αν πρόκειται να δοθεί η Χρυσή Μπάλα στον καλύτερο παίκτη αυτή της γενιάς, τότε πρέπει να την κερδίζει κάθε χρόνο ο Lionel Messi. ”

“ Αν όμως δοθεί στον καλύτερο παίκτη της περσινής σεζόν, αυτός είναι ο Virgil van Dijk. Δεν ξέρω πως ακριβώς θα γίνει, αλλά έτσι το βλέπω εγώ. ”

“ Αν είναι για τον καλύτερο παίκτη όλων, αυτός είναι ο Lionel. Αν είναι για τον καλύτερο παίκτη της περσινής σεζόν, τότε αυτός είναι ο Virgil. Θα δούμε.”

Για την κούρσα του τίτλου πρόσθεσε:

“ Δεν μας ανησυχεί αυτό. Είμαστε οχτώ βαθμούς μπροστά από την Leicester, την οποία δεν μπορούμε να ξεγράφουμε. Ήταν πρωταθλητές πριν από τρία ή τέσσερα χρόνια. Η Chelsea επίσης έχει παίξει εκπληκτικά φέτος. ” Είπε ο Klopp.

“ Αν είχαμε χάσει τον τελευταίο αγώνα με την Crystal Palace, η διαφορά θα ήταν πέντε βαθμούς και όλα θα ήταν διαφορετικά. Το πιο σημαντικό είναι να παραμείνουμε ήρεμοι και να σκεφτόμαστε μόνο το επόμενο παιχνίδι. ”

Virgil van Dijk ψηφίζει ο Klopp για την Χρυσή Μπάλα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com