Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Υποβαθμίζει την Liverpool ενόψει Club World Cup ο Jorge Jesus

Υποβαθμίζει την Liverpool ενόψει Club World Cup ο Jorge Jesus

Ο προπονητής της Flamengo, Jorge Jesus, υποβάθμισε το θρίαμβο της Liverpool στο Champions League καθώς οι δύο ομάδες μπορει να παιξουν μεταξύ τους στα πλαίσια του FIFA Club World Cup.

Η Flamengo κέρδισε μία θέση στο τουρνουά του επόμενου μήνα στο Qatar μετά από μια δραματική νίκη επί της River Plate στον τελικό του Copa Libertadores στη Lima του Peru το Σάββατο.

Ο Gabriel Barbosa σκόραρε δύο φορές μέσα στα τελικά πέντε λεπτά του αγώνα για να κερδίσουν οι Βραζιλιάνοι με 2-1. Οι Αργεντινοι προηγηθηκαν μετά απο γκολ στο 14′ με τον Rafael Santos Borre.

Στη συνέχεια ο Gabriel είδε κόκκινη για σαρκαστικά χειροκροτήματα, αφού ο Exequiel Palacios της River Plate είχε επίσης δει κόκκινη.

Και ο Jesus – ο οποίος εχει προηγούμενα με την Liverpool όταν ήταν επικεφαλής της Benfica – πιστεύει ότι η επιτυχία της ομάδας του ξεπερνά τη νίκη της Liverpool στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο επί της Tottenham Hotspur τον Ιούνιο.

«Αυτόν τον τελικό θα τον έχουν δει 186 χώρες στον κόσμο, εκατομμύρια και εκατομμύρια, και όποιος τον είδε θα συνειδητοποίησε το επίπεδο που είχε», δήλωσε ο προπονητής της Flamengo μετά το παιχνίδι.

«Σε σύγκριση με τον τελικό του Champions League μεταξύ Liverpool και Tottenham, αυτός είχε περισσότερη τεχνική, τακτικό περιεχόμενο και πολύ πιο ζωντάνια από αυτόν τον τελικό στη Μαδρίτη, που τον είδα ζωντανά».

Η Flamengo και η Liverpool προχώρησαν αυτόματα στους ημιτελικούς του Club World Championship και παραμένει η πιθανότητα αναμέτρησης των δύο ομάδων στο στάδιο Education City στις 21 Δεκεμβρίου.

Θα είναι επανάληψη του τελικού του Intercontinental Cup, το οποίο η Flamengo κέρδισε με 3-0 στο Τόκιο το 1981.

«Θα είμαστε στο Qatar και θα παίξουμε εναντίον της Liverpool αν είναι φιναλίστ», πρόσθεσε ο Jesus. «Και πρέπει να παίξουμε δύο παιχνίδια.

«Έχουμε μια ομάδα που μπορεί να κερδίσει αυτό το τρόπαιο.»

Ο Jorge Jesus πανηγυρίζει την κατάκτηση του Copa Libertadores.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com