Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp μετά το διπλό στο Selhust Park

Οι δηλώσεις του Klopp μετά το διπλό στο Selhust Park

Μια ακόμη πολύ μεγάλη και σημαντική νίκη πέτυχε η Liverpool νωρίτερα σήμερα το απόγευμα, καθώς νίκησε με 1-2 την Crystal Palace και πέρασε και από το Selhust Park, πετυχαίνοντας την δωδέκατη της νίκη στην Premier League. Για την αναμέτρηση και το διπλό των Reds μίλησε ο Jürgen Klopp μετά το τέλος του αγώνα.

Ο Klopp για τον αγώνα και την νίκη της ομάδας είπε:

“ Δεν έμεινα έκπληκτος από την κατάληξη και την ροή του παιχνιδιού. Γνωρίζουμε πως είναι μια δύσκολη έδρα και με μια πολύ καλή ατμόσφαιρα. Δεν τα παράτησαν. Κάναμε όμως και μερικά λάθη και δεν ήμασταν αρκετά συμπαγής σε κάποιες περιπτώσεις. Τους βοηθήσαμε. ”

“ Γνωρίζαμε πως στο δεύτερο ημίχρονο θα έπρεπε να είμαστε καλύτεροι. Ήταν μια πρόκληση για όλα τα παιδιά, γιατί ερχόμασταν από την διακοπή. Δεν ήμασταν τέλειοι σήμερα, αλλά ήμασταν έτοιμοι να παλέψουμε για το αποτέλεσμα. ” Δήλωσε ο Klopp.

Για την βαθμολογική συγκομιδή της Liverpool:

“ Έχουμε 37 βαθμούς μετά από 13 αγώνες και αυτό είναι εξαιρετικό. Δεν μπορείς να τους έχεις κερδίζοντας πάντα με τον τέλειο τρόπο. Έχουμε κάνει μερικά τέλεια παιχνίδια. Δεν είμαστε εδώ, για να στείλουμε μηνύματα. Θέλουμε απλά να παίρνουμε τα αποτελέσματα. ”

Αν άξιζαν την νίκη οι Reds:

“ Είχαμε την κυριαρχία του αγώνα και την πρωτοβουλία των κινήσεων. Δεν σταματήσαμε, ακόμη και όταν τα πράγματα δεν ήταν τέλεια για εμάς. Μετά το γκολ του Bobby αμυνθήκαμε πάρα πολύ καλά. Είχε μείνει χρόνος και τον κάναμε με τον σωστό τρόπο. ” Δήλωσε ο Klopp.

Για την κατάσταση του Mo Salah:

“ Ο Mo δεν μπόρεσε να προπονηθεί για 9 μέρες. Πήγε στην Αίγυπτο και μετά γύρισε ξανά πίσω. ”

“ Είναι μια χαρά, αλλά προπονήθηκε μόνο στο 60-70% πριν δύο μέρες και μόνο χθες στο 100%. ”

Για το αήττητο σερί της ομάδας του:

“ Δεν έχω καμιά ιδέα για αυτό. Δεν νομίζω πως το έχω σκεφτεί ποτέ. Θέλουμε το αποτέλεσμα κόντρα στην Brighton, αλλά δεν είμαστε εδώ για να σπάμε τα ρεκόρ. Είμαστε, για να παίρνουμε αποτελέσματα. ”

Η Liverpool πανηγυρίζει την νίκη επί της Crystal Palace.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com