Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πέρασε και από το Selhust Park η ασταμάτητη Liverpool!

Πέρασε και από το Selhust Park η ασταμάτητη Liverpool!

Α’ Ημίχρονο: Χωρίς εκπλήξεις ξεκίνησαν στο Selhust Park οι Reds, αλλά με τον Mohamed Salah να μένει στον πάγκο λόγω του τραυματισμού και τον Alex Oxlade-Chamberlain να παίρνει φανέλα βασικού για πρώτη φορά μετά τον Σεπτέμβριο σε αγώνα της Premier League. Την κατοχή και την υπεροχή είχε στα πρώτα λεπτά του αγώνα η Liverpool, όμως το πρώτο σουτ ήταν για τους γηπεδούχους με τον Milivojevic, ενώ αυτοί ήταν που πλησίασαν και στο 1-0 με τον Ayew στο 17′ μετά από πολύ καλή πάσα του Kouyate. Στο 24′ απείλησαν ξανά οι Eagles με την κεφαλιά του Gary Cahill, που έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Alisson. Η Liverpool δεν κατάφερε να σημειώσει κάποια τελική στο πρώτο μέρος και απείλησε για πρώτη φορά την εστία του Guaita στο 38′ με μια κεφαλιά του van Dijk, την οποία όμως πρόλαβε να απομακρύνει ο Ισπανός τερματοφύλακας. Η ομάδα του Klopp δεν ήταν καθόλου καλή στα πρώτα 45 λεπτά και παραλίγο να το πληρώσει, καθώς ο Tomkins σκόραρε με κεφαλιά στο 43′, αλλά το γκολ ακυρώθηκε σωστά για φάουλ του Ayew πάνω στον Lovren μετά από έλεγχο του VAR. Η τελευταία στιγμή του πρώτου μέρους ήταν για τους Reds στις καθυστερήσεις με κεφαλιά του Firmino να φεύγει ψηλά.

Β’ Ημίχρονο: Καλύτερα ξεκίνησαν στην επανάληψη οι Πρωταθλητές Ευρώπης και στο 48′ έχασαν πολύ μεγάλη ευκαιρία για το 0-1 με τον Mane σε ένα τετ α τετ, αλλά ο ίδιος ένα λεπτό αργότερα σημάδεψε σωστά με ένα σκαστό αριστερό σουτ και άνοιξε το σκορ για τους Reds! Η Palace απάντησε στις ευκαιρίες με δυνατό σουτ του Townsend στο 52′, αλλά ο Alisson ήταν σε ετοιμότητα και έδιωξε σε κόρνερ. Δυνατό σουτ επιχείρησε και ο Milivojevic στο 55, αλλά κατέληξε άουτ, ενώ η επόμενη του προσπάθεια προσγειώθηκε στην αγκαλιά του Alisson. Καλή στιγμή είχαν οι παίκτες του Klopp με την πλάγια κεφαλιά του Mane στο 61′, την οποία ο Lovren δεν μπόρεσε να μετατρέψει σε γκολ από κοντά. Η Liverpool πραγματοποίησε την πρώτη της αλλαγή στο 63′ και μόλις δύο λεπτά αργότερα ο Guaita πραγματοποίησε πολύ μεγάλη επέμβαση σε πλασέ του Firmino, για να διατηρήσει το 0-1. Κοντά στην ισοφάριση έφτασαν οι Eagles στο 75′ με τον Shclupp. Ο Alisson αυτή τη φορά βρήκε την μπάλα και έδιωξε σε κόρνερ. Ο Christian Benteke με γυριστό πλησίασε την ισοφάριση στο 78′ και αμέσως μετά ο James Milner πήρε την θέση του αρχηγού, Jordan Henderson. Η ισοφάριση όμως φαινόταν πως ήταν κοντά και τελικά ήρθε με τον Zaha στο 82′ και οι Reds δέχθηκαν γκολ για δέκατο συνεχόμενο ματς. Ούτε όμως αυτό ήταν ικανό να σταματήσει την φετινή Liverpool και όπως φαίνεται τίποτα δεν μπορεί να το κάνει! Η μεγάλη Liverpool μόλις μετά από δύο λεπτά βρήκε το χρυσό γκολ με τον Bobby Firmino μετά από κόρνερ, κεφαλιά του van Dijk και κακή απομάκρυνση της άμυνας των Eagles. Ο Bobby από κοντά δεν είχε πρόβλημα να σκοράρει και στην θέση του πέρασε ο Joe Gomez στο 89′. Η Palace δεν είχε πει την τελευταία της λέξη στο ματς, αλλά ο Zaha σπατάλησε μια τεράστια ευκαιρία στις καθυστερήσεις από καλή θέση εντός περιοχής.

Επόμενος αγώνας για τους Reds το βράδυ της Τετάρτης κόντρα στην Napoli.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

Crystal Palace: Guaita, Ward (Kelly 70′), Tomkins, Cahill, Van Aanholt, Townsend, Kouyate (Schlupp 72′), Milivojevic, McArthur, Zaha, Ayew (Benteke 76′).

Έμειναν στον πάγκο: Hennessey, Dann, Meyer, McCarthy.

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Lovren, Van Dijk, Robertson, Fabinho, Wijnaldum, Henderson (Milner 79′), Oxlade-Chamberlain (Origi 64′), Mane, Firmino (Gomez 89′)

Έμειναν στον πάγκο: Adrian, Keita, Salah, Lallana.

Ο Sadio Mane ανοίγει το σκορ για την Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com