Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Guardiola: «Σχεδόν ασταμάτητη και σε εκπληκτική φόρμα η Liverpool»

Guardiola: «Σχεδόν ασταμάτητη και σε εκπληκτική φόρμα η Liverpool»

Τέλος στις φήμες που τον ήθελαν να αποχωρεί το καλοκαίρι από την Manchester City, για να συνεχίσει στην Ιταλία ή να επιστρέψει στην Ισπανία, έβαλε ο Pep Guardiola, ενώ στη συνέχεια μίλησε για την Liverpool, την οποία και χαρακτήρισε σχεδόν ασταμάτητη.

Ξεκαθάρισε πως δεν έχει σκοπό να αποχωρήσει από την Manchester City:

“ Θέλω να μείνω και δεν έχω κανέναν λόγο να φύγω από την ομάδα. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τον σύλλογο και την δουλειά που έχω κάνει με τους παίκτες. Αν ο κόσμος πιστεύει ότι θα με απολύσουν ή θα παραιτηθώ, τότε δεν με ξέρει καθόλου καλά. ”

“ Μου αρέσουν οι προκλήσεις και μου αρέσει να βρίσκομαι σε αυτή την θέση. Αν η ομάδα με θέλει και την επόμενη σεζόν, τότε είναι 100% σίγουρο πως θα μείνω. ”

“ Είμαι εδώ γιατί θέλω να κερδίζω και έχω προβλήματα άμα δεν κερδίζω. Είμαι πολύ χαρούμενος που δουλεύω σε αυτήν την πόλη και θέλω να βοηθήσω τον σύλλογο να μεγαλώσει. Απολαμβάνω την δουλειά με τους παίκτες μου και θέλω να μείνω. Θα μείνω, αν το θέλει και η ομάδα. ” Τόνισε ο Guardiola.

Αν είναι χαρούμενος αυτή τη στιγμή στην City:

“ Γιατί ο κόσμος πιστεύει πως δεν είμαι χαρούμενος; Επειδή χάσαμε στο Anfield ή επειδή έχουμε κάνει 3 ήττες φέτος; Είναι πολύ περίεργο να πει κανείς πως δεν είμαι χαρούμενος για αυτούς τους λόγους. ”

“ Θα αποχωρήσω, όταν νιώσω πως η ομάδα μου δεν μπορεί πλέον να με ακολουθήσει και να παίξει όπως και στο Anfield. ”

“ Γνωρίζω πως όλος ο κόσμος πιστεύει πως έχει τελειώσει η Premier League. Αν ισχύει αυτό, θα προσπαθήσουμε ξανά του χρόνου και όλοι οι παίκτες μου θα είναι εδώ. Έχουμε δύο επιλογές: Να τα παρατήσουμε ή να μην τα παρατήσουμε. Ο τρόπος που παίξαμε στο Anfield δείχνει πως δεν θα τα παρατήσουμε. ” Πρόσθεσε ο Καταλανός προπονητής.

“ Θεωρώ πως δεν απέχουμε πολύ από τον τρόπο που παίζαμε τις δύο προηγούμενες σεζόν, αλλά έχουμε απέναντί μας μια ομάδα (Liverpool) που είναι σχεδόν ασταμάτητη και σε εκπληκτική φόρμα. Είναι οι Πρωταθλητές Ευρώπης, αλλά βρισκόμαστε μόνο στον Νοέμβριο. ”

Έχασε ξανά στο Anfield ο Guardiola.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com