Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Lovren: «Έπρεπε να ξεκινήσω ξανά από το μηδέν»

Lovren: «Έπρεπε να ξεκινήσω ξανά από το μηδέν»

Η αλήθεια είναι πως πριν από μερικές εβδομάδες κανείς δεν θα περίμενε να ήταν βασικός στο πιο κρίσιμο μήνα της σεζόν, δηλαδή τον Δεκέμβριο, όμως ο Dejan Lovren το κατάφερε και θα είναι, καθώς έχει κερδίσει με το σπαθί του την θέση του στην αρχική ενδεκάδα των Πρωταθλητών Ευρώπης μετά και τον τραυματισμό του Joel Matip.

Ο Κροάτης μίλησε στο Sky Sports για το νέο του ξεκίνημα στην ομάδα και την θέση βασικού που έχει ξανά:

“ Ξεκίνησα ξανά από το μηδέν, για να αποδείξω σε όλους πως αξίζω μια θέση στην βασική ενδεκάδα. Αυτό όμως είναι το ποδόσφαιρο. ”

“ Πρέπει να κάνεις μια νέα αρχή, όταν βρίσκεσαι εκτός για μήνες την περσινή σεζόν και δεν είχες πολύ χρόνο συμμετοχής. Έκανα αρκετή δουλειά πίσω από τις κάμερες κατά την διάρκεια της προετοιμασίας. Μπορεί τα πράγματα να μην ξεκίνησαν με τον καλύτερο τρόπο, όμως μίλαγα συνεχώς με τον προπονητή και παρέμενα ψύχραιμος. Κάποιες φορές είναι εύκολο να το λες αυτό, αλλά όχι και να το κάνεις (να μην χάνεις την ψυχραιμία σου όταν δεν αγωνίζεσαι). ”

“ Τελικά εγώ το έκανα και επέστρεψα. Είναι πολύ όμορφο να αισθάνεσαι πως είσαι ξανά σημαντικός εδώ. Είναι σημαντικό για κάθε παίκτη. ” Δήλωσε ο Lovren.

“ Έχουν υπάρξει πολλές περισσότερες καλές μέρες για εμένα από ότι άσχημες, ειδικότερα μετά την νίκη μας στον τελικό του Champions League. Ήταν μια ανακούφιση για εμένα, γιατί κέρδισα κάτι με τον σύλλογο. Ήθελα να κερδίσω κάτι με την ομάδα, γιατί βρισκόμουν πολλά χρόνια εδώ. ”

“ Αν δεν είχαμε κερδίσει τον τελικό, θα είχα αναρωτηθεί αν θα έπρεπε να μείνω ή να φύγω. Είχα όμως μια κουβέντα με τον προπονητή και μετά από αυτό, η απόφασή μου να μείνω έγινε εύκολη. Έμεινα και πιστεύω πως είμαστε στον σωστό δρόμο, για να πετύχουμε κάτι μεγάλο και φέτος. ”

Για την κατάσταση με τον Joe Gomez και τις αποδοκιμασίες που δέχθηκε στο Wembley πρόσθεσε:

“ Για να είμαι ειλικρινής, πιστεύω πως αντέδρασε σωστά. Του μίλησα για αυτό το θέμα πριν από 2-3 μέρες και μου είπε πως ήταν εντάξει. ”

“ Αυτό ήταν και το πιο σημαντικό για την ομάδα και τους συμπαίκτες του. Είμαστε στο πλευρό του για ό,τι χρειαστεί. ”

“ Είναι ένας απίστευτος παίκτης και δεν του άξιζε όλο αυτό. Έπαιζε για την Εθνική ομάδα, έδινε τον καλύτερο του εαυτό και δεν του άξιζαν οι αποδοκιμασίες. ” Ολοκληρώνει ο Lovren.

Όλη η Liverpool στο πλευρό του Joe Gomez.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com