Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp εξηγεί την προσθήκη αθλητικού ψυχολόγου στην ομάδα

Ο Klopp εξηγεί την προσθήκη αθλητικού ψυχολόγου στην ομάδα

Στο ποδόσφαιρο και γενικότερα στον αθλητισμό τα πάντα παίζουν ρόλο. Η ψυχολογία φυσικά είναι ένα από αυτά και για τον λόγο αυτό, η Liverpool προχώρησε το καλοκαίρι στην προσθήκη ενός αθλητικού ψυχολογικού στο δυναμικό της. Μια προσθήκη, την οποία εξήγησε και ο Jürgen Klopp μέσω του The Athletic UK.

Ο Lee Richardson έχει ξεκινήσει να δουλεύει με τους Πρωταθλητές Ευρώπης από τον Ιούλιο και τους βοηθάει σε θέματα ψυχολογίας και αν κρίνουμε από τα ψυχικά αποθέματα που έχει η ομάδα και τις ανατροπές, που έχει πετύχει μέσα στη σεζόν, μάλλον κάνει καλά την δουλειά του στο Melwood.

Ο 50χρονος δουλεύει κυρίως από το γραφείο, σύμφωνα με τον James Pearce, ενώ βρίσκεται και στο Melwood τρεις ημέρες την εβδομάδα.

Ο Richardson υπήρξε και επαγγελματίας ποδοσφαιριστής από το 1987 μέχρι και το 2004, όταν και αγωνιζόταν στην Chesterfield, στην οποία έγινε και προπονητής το 2007.

“ Για εμάς είναι απλά το επόμενο βήμα. Το δύσκολο είναι να βρεις τους κατάλληλους ανθρώπους για αυτού του είδους την δουλειά. Τώρα, αισθανόμαστε πολύ καλά με εκείνον στην ομάδα και όλα είναι μια χαρά. ” Είπε ο Klopp.

Δεν είναι η πρώτη φορά όμως που δουλεύει η Liverpool με έναν αθλητικό ψυχολόγο. Στο τεχνικό επιτελείο του Brendan Rodgers είχε βρεθεί ο Steve Peters το 2015, αλλά αποχώρησε από τον σύλλογο με την έλευση του Klopp.

Η Liverpool κάνει το επόμενο βήμα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com