Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Ενδιαφέρεται για Sander Berge η Liverpool»

«Ενδιαφέρεται για Sander Berge η Liverpool»

Σε αποκαλύψεις αναφορικά με το μέλλον του Sander Berge και το ενδιαφέρον της Liverpool και της Napoli, προχώρησε ο τεχνικός διευθυντής της Genk, Dimitri De Conte με δηλώσεις του στο Radio Punto Nuovo.

Ο De Conte επιβεβαίωσε πρώτα το ενδιαφέρον της Napoli για τον παίκτη:

“ Η Napoli ενδιαφέρεται για τον Sander και υπάρχει πιθανότητα να φτάσουμε σε συμφωνία. ”

Έπειτα εκείνο της Liverpool:

“ Γνωρίζουμε πως ενδιαφέρεται και η Liverpool και παρακολουθεί τον παίκτη. Ο Klopp του μίλησε με κολακευτικά λόγια για την εμφάνισή του μετά τον αγώνα στο Anfield. ”

Ρωτήθηκε αν υπάρχει κάποια επίσημη πρόταση για τον Berge:

“ Υπάρχουν ομάδες από την Ιταλία που τον παρακολουθούν και η Napoli μπορεί να είναι μια από αυτές, αλλά για την ώρα δεν έχουμε κάποια επίσημη πρόταση. Δεν έχουμε έρθει σε επίσημη επαφή με την Napoli. ”

“ Τα πράγματα όμως μπορεί να αλλάξουν την επόμενη εβδομάδα. ”

Αν θα αποχωρήσει ο Νορβηγός πριν το τέλος της σεζόν:

“ Δεν το γνωρίζουμε αυτό. Προς το παρόν παλεύουμε να πετύχουμε τους φετινούς μας στόχους, οπότε τα πράγματα είναι περίπλοκα. ”

“ Πρόθεση μας είναι να κρατήσουμε τον Sander μέχρι το τέλος της σεζόν, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε προβλέψεις. Αν μας πλησιάσουν μεγάλες ομάδες, τότε θα διαπραγματευτούμε. Όπως πρέπει άλλωστε να γίνεται. ”

Ο Sander Berge είναι 21 ετών, βασικό στέλεχος της Νορβηγίας και αγωνίστηκε και στα δύο παιχνίδια κόντρα στην Liverpool για το Champions League

Sander Berge και Divock Origi στον αγώνα του Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com