Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Milner: «O Stevie είναι ο πιο πλήρης παίκτης πού έχω δει ποτέ»

Milner: «O Stevie είναι ο πιο πλήρης παίκτης πού έχω δει ποτέ»

Τον θαυμασμό του για τον θρύλο και πρώην αρχηγό της Liverpool, Steven Gerrard, εξέφρασε σε πρόσφατες δηλώσεις του ο James Milner.

Μιλώντας στο This is Anfield, ο σημερινός δεύτερος αρχηγός της ομάδας μας μοιράστηκε την εμπειρία του τόσο για την αντιμετώπιση του Stevie G ως αντιπάλου (όταν ο Millie έπαιζε σε Leeds, Aston Villa και Manchester City), όσο και για τη συνύπαρξή του μαζί του στην εθνική Αγγλίας.

«Ήταν δύσκολο να αγωνίζεσαι εναντίον του», δηλώνει αρχικά ο Milner.

«Ήμουν αρκετά τυχερός ώστε να παίξω μαζί του στην Αγγλία, και η διαφορά στις προπονήσεις όταν συμμετείχε και όταν δε συμμετείχε ήταν αξιοπρόσεκτη.»

«Το τέμπο ανέβαινε (όταν έπαιρνε μέρος στις προπονήσεις). Ακόμα και στις σύντομες προπονήσεις, οι πάσες πού έκανε, o βηματισμός του και το να πρέπει να τα αντιμετωπίσεις όλα αυτά – αυτό ήταν το επίπεδο στο οποίο έπαιζε.»

«Σαν all-around (κρίνοντας από το σύνολο των χαρακτηριστικών) παίκτης, είναι μάλλον ο καλύτερος πού έχω δει ποτέ. Μπορούσε να κάνει οτιδήποτε, είχε δύο καλά πόδια, σκόραρε, αμυνόταν, έκανε τάκλιν, και ο τρόπος πού ηγείτο ήταν παράδειγμα (προς μίμηση)

Τέλος, ο Millie αναφέρθηκε στο χαμένο πρωτάθλημα του Gerrard και της Liverpool το 2014, για το οποίο…ευθύνεται και ο ίδιος:

«Τώρα πού συντάσσομαι με τη μεριά της Liverpool, μπορώ να πω ότι ναι, είναι απογοητευτικό, βάσει της καριέρας του, της ποσότητας του χρόνου που αφιέρωσε στη Liverpool και της απίστευτης καριέρας του που δεν κέρδισε το πρωτάθλημα. Θα ήταν ωραίο για αυτόν.»

Steven Gerrard και James Milner αντίπαλοι τη σεζόν 2013-14.
Steven Gerrard και James Milner αντίπαλοι τη σεζόν 2013-14.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com