Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο van Dijk για την νίκη επί της City και την συνέχεια

Ο van Dijk για την νίκη επί της City και την συνέχεια

Με 3-1 επικράτησε η Liverpool της Manchester City χθες το απόγευμα, σε μια νίκη που ο Virgil van Dijk την χαρακτήρισε ως ξεχωριστή, αλλά τόνισε πως κανένας δεν πρέπει να ξεγράψει την ομάδα του Pep Guardiola από τόσο νωρίς.

Για τους τρεις βαθμούς που πήρε η ομάδα κόντρα στους Cityzens δήλωσε:

“ Είναι όπως και όλοι άλλοι 3 βαθμοί που έχουμε κερδίσει, εννοείται όμως πως είναι λίγο ξεχωριστοί γιατί αντιμετωπίζαμε τους πρωταθλητές και δηλαδή τους αντιπάλους μας. ”

“ Θα μπορείτε να φανταστείτε πως όλοι είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε τους τρεις πόντους, ειδικότερα πριν την διακοπή των εθνικών ομάδων. Δεν είναι καθόλου ωραίο να πηγαίνεις στην διακοπή και να έχεις χάσει βαθμούς και ειδικότερα στην έδρα σου. Ήμασταν πολύ καλοί στον αγώνα και έπρεπε να είμαστε, για να πάρουμε την νίκη. ”

Για την βαθμολογική θέση των Reds και την συνέχεια του πρωταθλήματος:

“ Όλοι γνωρίζουμε πως έχουμε πολλά ακόμα παιχνίδια να δώσουμε. Μέχρι τον Μάιο τα πάντα μπορούν να συμβούν. Είμαστε πολύ χαρούμενοι με την βαθμολογική μας θέση, αλλά δεν μπορούμε να την έχουμε ως δεδομένη. ”

“ Η πιο δύσκολη περίοδος δεν έχει έρθει ακόμα. Ο Δεκέμβρης είναι πολύ δύσκολος και έπειτα έχουμε τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο, όπου τα πάντα μπορούν να συμβούν. ”

“ Θέλουμε όλοι να είμαστε υγιείς και στα καλύτερά μας, όμως δεν μπορείς στα καλύτερά σου σε κάθε αγώνα. Ελπίζουμε να το κάνουμε. ”

Για την Manchester City:

“ Είναι πρωταθλητές, οπότε σίγουρα θα επιστρέψουν. ”

“ Κι άλλες ομάδες όμως θα έχουν πάει καλά. Εμείς επικεντρωνόμαστε μόνο στο επόμενο μας παιχνίδι. ”

Virgil van Dijk και Sadio Mane πανηγυρίζουν το 3-0.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com