Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robertson: «Ήταν μια μεγάλη νίκη για εμάς»

Robertson: «Ήταν μια μεγάλη νίκη για εμάς»

Για την πολύ μεγάλη νίκη της Liverpool επί της Manchester City μίλησε και ο Andrew Robertson στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, ενώ αναφέρθηκε και στην δύσκολη συνέχεια στην Premier League.

Ο Robbo για την χθεσινή επικράτηση επί των Cityzens είχε να πει:

“ Πρέπει απλά να συνεχίσουμε και να κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Όσο βαρετό και να είναι αυτό για τους φιλάθλους, είναι αυτό πρέπει να κάνουμε. Δούλεψε για εμάς πέρυσι και δουλεύει και μέχρι τώρα την φετινή σεζόν. ”

“ Κερδίσαμε την Manchester City στην έδρα μας. Είναι ένα μεγάλο αποτέλεσμα για εμάς, αλλά θα πρέπει να συνεχίσουμε. ”

Για τον δύσκολο Δεκέμβρη:

“ Η δύσκολη περίοδος για εμάς ξεκινάει μετά το τέλος της διακοπής των εθνικών ομάδων και διαρκεί μέχρι τα Χριστούγεννα. Θα δούμε που θα βρισκόμαστε μετά από αυτό το διάστημα. ”

Για την απίστευτη ασίστ που έβγαλε για το γκολ του Mo Salah:

“ Ο Trent έκανε μια απίστευτη διαγώνια πάσα και εγώ είχα λίγο χώρο μπροστά μου. Είδα τον Bobby και τον Mo να τρέχουν στον χώρο. ”

“ Ήξερα πως αν στείλω εκεί την μπάλα, θα την πάρει ένας απ’ τους δύο. Είμαι πολύ χαρούμενος που πήρε την κεφαλιά ο Mo και σκόραρε. ”

“ Είμαστε πολύ ευχαριστημένος που μπορούμε να συνεισφέρουμε (τα ακραία μπακ) και θεωρώ πως και αμυντικά ήμασταν αρκετά σταθεροί. ” Ολοκλήρωσε ο Robertson.

Andrew Robertson και Sergio Aguero στον χθεσινό αγώνα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com