Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Κουμάντο στην Αγγλία κάνει ΜΟΝΟ Η LIVERPOOL!!!

Κουμάντο στην Αγγλία κάνει ΜΟΝΟ Η LIVERPOOL!!!

Τεράστια και πάρα πολύ σημαντική νίκη για την Liverpool! Η ομαδάρα με τα Κόκκινα του τιτάνα, Jürgen Klopp ισοπέδωσε την δήθεν φανταστική και διαστημική Manchester City με 3-1, πραγματοποιόντας την 11η της νίκη σε 12 αγωνιστικές στην Premier League και πλέον βρίσκεται στο +8 από τις Leicester και Chelsea και στο +9 από την Manchester City.

Για τους Πρωταθλητές Ευρώπης βρήκαν δίχτυα οι Fabinho, Mo Salah και Mane, ενώ για τους Cityzens απλά μείωσε ο Bernardo Silva.

Α’ Ημίχρονο: Ξανά με μια αναμενόμενη ενδεκάδα ξεκίνησαν οι Reds στον αγώνα με την Manchester City, καθώς ο Jordan Henderson ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και επέστρεψε στο αρχικό σχήμα, πραγματοποιόντας την 250η του εμφάνιση με την Κόκκινη φανέλα. Οι Reds μπήκαν αποφασισμένοι και με τον καλύτερο τρόπο στον αγωνιστικό χώρο, αφού άνοιξαν το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό με ένα εκπληκτικό σουτ του Fabinho εκτός περιοχή, το οποίο κατέληξε στην γωνία του Claudio Bravo με τον τερματοφύλακα των Cityzens να μην μπορεί να κάνει απολύτως τίποτα. Το γκολ της ομάδας του Klopp επιτεύχθηκε εν μέσω διαμαρτυριών των παικτών του Guardiola για χέρι του Alexander-Arnold μέσα στην περιοχή πριν την έναρξη της αντεπίθεσης της Liverpool. Τελικά φυσικά και το γκολ μέτρησε μετά από τον έλεγχο του VAR. Η Manchester City προσπάθησε να απαντήσει με τους Sterling και De Bruyne, αλλά οι Πρωταθλητές Ευρώπης χτύπησαν και πάλι και έκαναν το 2-0 στο 14′ με κεφαλιά του Mohamed Salah! Ο Andrew Robertson παρά την μεγάλη τους απόσταση, βρήκε τον Αιγύπτιο με μια πραγματικά εκπληκτική σέντρα, πάλι δεν μπόρεσε ο Bravo! Στο 26′ ήταν η σειρά του Alisson να χρειαστεί στο παιχνίδι και απέκρουσε εξαιρετικά το σουτ του Aguero. Η συνέχεια άνηκε ξανά στην Liverpool που άγγιξε το τρίτο σε τρεις περιπτώσεις. Πρώτα με την κεφαλιά του Lovren στο 33′, έπειτα με την προσπάθεια του Firmino λίγο αργότερα και με το πλασέ του Mo Salah στο 45′, το οποίο απέκρουσε εντυπωσιακά ο Claudio Bravo. Δύο λεπτά αργότερα και στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Gini Wijnaldum προσπάθησε να σκοράρει με τακουνάκι.

Β’ Ημίχρονο: Καλύτερα μπήκε στην επανάληψη η Manchester City με διάθεση να πιέσει και να μειώσει στο σκορ, όμως και πάλι ήταν αυτή που βρήκε το γκολ στο 52′ με τον Sadio Mane! Ο Jordan Henderson ως πραγματικός αρχηγός έστειλε μια τέλεια σέντρα στον Σενεγαλέζο και εκείνος έγραψε το 3-0 με κεφαλιά μετά και από λανθασμένη εκτίμηση του Bravo. Η προσπάθεια του Sterling μόλις ένα λεπτό αργότερα έφυγε κόρνερ και πάνω από τα δοκάρια του Alisson μετά από κόντρα. Ο Firmino θέλησε να σκοράρει εκείνος στο 55′ αλλά το σκάψιμο που επιχείρησε έφυγε λίγο άουτ. Στο 61′ οι Reds πραγματοποίησαν την πρώτη τους αλλαγή με τον James Milner να παίρνει την θέση του εξαιρετικού, Jordan Henderson. Οι Πολίτες πίεζαν για ένα γκολ και είχαν καλές φάσεις, αλλά όχι και ευκαιρίες με τους Aguero και De Bruyne στο 66′ και στο 67′. Πάνω στους παίκτες της Liverpool κατέληξαν τα σουτ των Sterling και Walker στο 77′, αλλά τελικά οι Cityzens μείωσαν σε 3-1 ένα λεπτό αργότερα με τον Bernardo Silva μετά από ασίστ του Angelino. Ο Klopp αμέσως μετά την μείωση του σκορ πέρασε στο ματς τον Chamberlain αντί του Firmino σε μια αλλαγή που ήθελε να κάνει νωρίτερα και πριν το γκολ. Ο Gabriel Jesus έχασε την ευκαιρία να κάνει το 3-2 μετά την πάσα που του έδωσε ο Sterling. Ούτε στο 86′ βρήκε το δεύτερο γκολ η ομάδα του Guardiola (ο οποίος στο μεταξύ έκανε τα δικά του) με την κεφαλιά του Walker να φεύγει ψηλά πάνω από τα δοκάρια του Alisson. Αμέσως μετά ο Joe Gomez πήρε την θέση του Mo Salah.

Επόμενος αγώνας για τους Reds σε ακριβώς 13 ημέρες με αντίπαλο την Crystal Palace στο Selhust Park.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Lovren, Van Dijk, Robertson, Fabinho, Henderson (Milner 61′), Wijnaldum, Salah (Gomez 87′), Mane, Firmino (Oxlade-Chamberlain 79′)

Έμειναν στον πάγκο: Adrian, Lallana, Keita, Origi

Manchester City: Bravo, Walker, Stones, Fernandinho, Angelino, Rodrigo, Gundogan, De Bruyne,  Bernardo, Sterling, Aguero (Jesus 71′)

Έμειναν στον πάγκο: Carson, Otamendi, Cancelo, Silva, Foden, Mahrez.

Ο Sadio Mane γράφει το 3-0 και τελειώνει την Manchester City.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com