Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > De Bruyne: «Δεν με νοιάζει αν έχουμε κακή παράδοση στο Anfield»

De Bruyne: «Δεν με νοιάζει αν έχουμε κακή παράδοση στο Anfield»

Για την μεγάλη αναμέτρηση της Κυριακής με την Liverpool μίλησε στο Sky Sports ο μέσος της Manchester City, Kevin De Bruyne και τόνισε πως δεν τον νοιάζει η κακή παράδοση που έχει η ομάδα του στο Anfield, καθώς από το 1981 έχει κερδίσει μόλις μια φορά στην έδρα των Reds.

Ρωτήθηκε αν παίζει ρόλο η κακή παράδοση των Cityzens:

“ Δεν με νοιάζει (η παράδοση). Το παιχνίδι θα κριθεί από πολλούς παράγοντες. Τι μπορεί να κάνει ένα ποδοσφαιριστής για τέτοιου είδους στατιστικά;”

“ Είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τα αλλά. Γνωρίζουμε ένας σπουδαίος αγώνας και η Liverpool είναι μπροστά στην βαθμολογία. Πρέπει να επιστρέψουμε (στην κορυφή), πρέπει να ξεκουραστούμε (από τον αγώνα με την Atalanta) και να προετοιμαστούμε για την Κυριακή. ”

Ενώ για την καυτή ατμόσφαιρα που θα έχει το Anfield την Κυριακή πρόσθεσε: 

“ Οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές θέλουν να παίζουν σε γήπεδα που έχουν 50, 60 και 70 χιλιάδες κόσμο. ”

“ Προπονείσαι σε όλη σου τη ζωή, για να φτάσεις σε ένα τέτοιο επίπεδο. Θέλω να διεκδικήσω τίτλους και να γίνω ο καλύτερος. Για να το κάνεις αυτό, θα πρέπει να κερδίσεις τους καλύτερους. ” Δήλωσε ο De Bruyne.

“ Τα media γράφουν πολλά για το παιχνίδι, ο κόσμος μιλάει για το παιχνίδι όλη την εβδομάδα, ακόμη και πριν το Champions League. Εμείς πρέπει να κάνουμε την δουλειά μας, να παραμείνουμε ήρεμοι και να προετοιμαστούμε για τον αγώνα. ”

Ο Henderson μαρκάρει τον De Bruyne στον αγώνα του Community Shield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com