Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Φοβάται για επίθεση στο πούλμαν η City

Φοβάται για επίθεση στο πούλμαν η City

Η Liverpool και η Manchester City συγκρούονται το απόγευμα της Κυριακής στο Anfield για την 12η αγωνιστική της Premier League σε ένα πραγματικά τεράστιο παιχνίδι και οι Cityzens φοβούνται για επίθεση στο πούλμαν της αποστολής τους, όπως είχε συμβεί και τον Απρίλιο του 2018 πριν τον πρώτο προημιτελικό του Champions League ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Τότε το πούλμαν της Manchester City είχε δεχθεί επίθεση από πλαστικά μπουκάλια και άλλα αντικείμενα, με αποτέλεσμα να προκληθεί ζημιά στο τζάμι.

Οι οπαδοί των Reds αναμένεται να δημιουργήσουν μια πολύ καυτή ατμόσφαιρα, τόσο στον αγώνα, όσο και πριν το παιχνίδι, κατά την υποδοχή της ομάδας, όπως έγινε γνωστό μέσω των social media την Πέμπτη, η οποία θα περιλαμβάνει και εκατοντάδες πυρσούς, όπως άλλωστε συνηθίζεται να συμβαίνει πριν από μεγάλους αγώνες. Κάτι παρόμοιο είχε γίνει και στον γύρο του θριάμβου της ομάδας τον περασμένο Ιούνιο μετά την κατάκτηση του Champions League.

Πάντως, η αστυνομία του Merseyside δεν περιμένει επεισόδια την Κυριακή, παρά μόνο μια θερμή υποδοχή της Κόκκινης αποστολής πριν τον αγώνα με την ομάδα του Pep Guardiola.

Όσο αφορά τα αγωνιστικά, η Manchester City θεωρεί πως ο Ederson θα καταφέρει να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει και θα αγωνιστεί κανονικά στο μεθαυριανό ματς.

Φοβάται για νέα επίθεση στο πούλμαν η Manchester City.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com