Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Alisson για Genk, Matip, τις εμφανίσεις του και τα γκολ που δέχεται η ομάδα

Ο Alisson για Genk, Matip, τις εμφανίσεις του και τα γκολ που δέχεται η ομάδα

Ο Alisson Becker, ο οποίος έχει επιστρέψει εδώ και 15 μέρες στην αγωνιστική δράση, μίλησε για τον αγώνα με την Genk στο Anfield, την απουσία του Joel Matip, τις εμφανίσεις και την βελτίωση που θα δείξει, καθώς και τα γκολ που δέχονται οι Reds.

Μίλησε για την Genk και ρωτήθηκε αν σκέφτεται από τώρα την Manchester City:

“ Σκεφτόμαστε μόνο τον αγώνα με την Genk και όχι εκείνον με την Manchester City. Η Genk είναι μια δυνατή ομάδα και θα έχουμε προβλήματα, αν σκεφτούμε την Manchester City. Πρέπει να κάνουμε ένα ακόμη βήμα στο Champions League. ”

Για την κατάσταση, στην οποία βρίσκεται και τις εμφανίσεις:

“ Νιώθω καλά από το πρώτο παιχνίδι, που έπαιξα με την Manchester United. Εννοείται όμως, πως μερικά πράγματα έρχονται με τα παιχνίδια και θα ξεκινήσω ξανά να έχω αυτοπεποίθηση. ”

“ Μπορείς να κάνεις τα πάντα, όταν είσαι καλά και στο μυαλό και στο σώμα. Ξέρω πως μπορώ να τα πάω καλύτερα και δουλεύω σκληρά, για να το πετύχω. Θα κάνω τα πάντα, για να συμβεί αυτό, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. ” Είπε ο Alisson.

Για την απουσία του Joel Matip:

“ Δεν είμαστε αποδυναμωμένοι χωρίς εκείνον, αλλά ναι, μας λείπει. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης που μας βοήθησε πέρσι να κατακτήσουμε το Champions League. ”

“ Όταν βρίσκεται στο γήπεδο, μας παρέχει μια σιγουριά, ειδικότερα στις εναέριες μονομαχίες. ”

“ Όμως και ο Dejan κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά, όταν αγωνίζεται. Έχουμε και τον Joe που είναι ένας top παίκτης. Πολύ νέος και με μεγάλα περιθώρια βελτίωσης. ”

“ Μας λείπει (ο Matip) αλλά είμαστε εξίσου δυνατοί και τώρα. ”

Για τα γκολ που δέχεται η ομάδα: 

“ Με ενοχλεί και εμένα και τους συμπαίκτες μου, όταν δεχόμαστε χαζά γκολ και με χαζό τρόπο. ”

“ Όταν μπαίνουμε σε κάθε παιχνίδι, έχουμε έναν κοινό στόχο: να κερδίσουμε το παιχνίδι και να κρατήσουμε ένα clean sheet. ” Πρόσθεσε ο Βραζιλιάνος.

“ Όταν κρατάς ανέπαφη την εστία, είσαι πιο κοντά στη νίκη ή τουλάχιστον δεν χάνεις. ”

“ Μπορούμε να τα πάμε σε αυτόν τον τομέα και πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτό, για να κάνουμε σπουδαία πράγματα μέσα στη σεζόν. ”

“ Μπορούμε να τα πάμε καλύτερα και στα θέματα συγκέντρωσης. Για παράδειγμα, κόντρα στην Genk δεχθήκαμε το γκολ στο 85ο λεπτό. Αυτό με εκνεύρισε, όπως εκνεύρισε και την υπόλοιπη ομάδα. Πρέπει να μένουμε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας. ”

“ Πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας. ”

Ο Alisson Becker στη μεγάλη νίκη επί της Tottenham.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com