Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Mazzu: «Παίζουμε με την καλύτερη ομάδα στον κόσμο»

Mazzu: «Παίζουμε με την καλύτερη ομάδα στον κόσμο»

Την δική της συνέντευξη τύπου ενόψει του αποψινού αγώνα με την Liverpool για το Uefa Champions League παραχώρησε η πλευρά της Genk στο Anfield και ο προπονητής της, Felice Mazzu χαρακτήρισε τους Reds ως την καλύτερη ομάδα του κόσμου, αλλά τόνισε πως η Genk δεν ήρθε στην Αγγλία, για να τραβήξει φωτογραφίες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Mazzu για την Liverpool και τον αγώνα:

“ Έφερα όλους τους παίκτες εδώ, γιατί πιστεύω πως είναι μια πολύ σπουδαία στιγμή για τον σύλλογο και για όλους μας τους παίκτες. Ήθελα να τους έχω όλους εδώ. ”

“ Είναι μια στιγμή, που πρέπει να απολαύσουμε, αλλά δεν έχουμε έρθει εδώ, για να τραβήξουμε φωτογραφίες. Πρέπει να παίξουμε το καλύτερό μας ποδόσφαιρο και δώσουμε και την ζωή μας στο γήπεδο. ”

“ Παίζουμε κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα και σε ένα γήπεδο, όπου μάλλον θα έχουμε μόνο μια φορά στη ζωή μας την ευκαιρία, να αγωνιστούμε. ”

“ Γνωρίζουμε πως τα μέχρι αποτελέσματά μας δεν είναι καλά και δεν έχουμε παίξει πολύ καλά. Δεν θα είναι μια εύκολη στιγμή για εμάς, αλλά είμαι ήρεμος. Δεν νιώθω πίεση. ”

“ Παίζουμε κόντρα στην καλύτερη ομάδα του κόσμου αυτή τη στιγμή. Είμαι σίγουρος πως οι παίκτες θα παρουσιαστούν καλύτεροι. ”

Οι Reds είχαν ένα εύκολο βράδυ στην Luminus Arena πριν από δύο εβδομάδες.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com