Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Trent: «Να κερδίσουμε όσα πιο πολλά τρόπαια μπορούμε»

Trent: «Να κερδίσουμε όσα πιο πολλά τρόπαια μπορούμε»

Για τους στόχους της ομάδας, καθώς και για το μυστικό της επιτυχίας της μίλησε ο Trent Alexander-Arnold στο Sky Sports και μεταξύ άλλων τόνισε πως οι Reds θέλουν να κερδίσουν όσα πιο πολλά παιχνίδια και τρόπαια μπορούν.

“ Είμαστε αμείλικτοι και αυτό είναι που επικρατεί στην ομάδα την δεδομένη στιγμή. Θέλουμε να συνεχίσουμε να κερδίζουμε παιχνίδια, να μαζέψουμε όσους περισσότερους πόντους μπορούμε και να κερδίσουμε όσο πιο πολλά τρόπαια μπορούμε. ” Είπε ο Trent Alexander-Arnold.

“ Αυτό όμως δεν μπορείς να το κάνεις, αν δεν είσαι σταθερός στο πρωτάθλημα και στις άλλες διοργάνωσεις. Αυτό είναι που πρέπει να είμαστε, σταθεροί. ”

“ Είδαμε πέρυσι, πως ένας μεγάλος αριθμός βαθμών δεν ήταν αρκετός, οπότε πρέπει να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους. ”

“ Η πίστη μας προέρχεται από τον προπονητή και τον τρόπο, που μας λέει να παίξουμε ποδόσφαιρο. Γνωρίζουμε, πως ακόμη και αν χάνουμε, έχουμε τους παίκτες, την ομάδα και τον πάγκο, για να ισοφαρίσουμε ή να πάρουμε το παιχνίδι. ”

“ Το είδαμε με την Manchester United και τον Adam Lallana, που μπήκε αργά στο ματς και μας έφερε την ισοφάριση, που ήταν πολύ σημαντική για εμάς. Γνωρίζουμε πως ακόμη και αν βρεθούμε πίσω στο σκορ, δεν πρέπει να πανικοβληθούμε και να συνεχίσουμε να παίζουμε με τον τρόπο μας. ”

Τρόπαια και νίκες θέλει ο Trent Alexander-Arnold.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com