Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Emery: «Προσπάθησα να φέρω τον Fabinho και στην Arsenal και στην PSG»

Emery: «Προσπάθησα να φέρω τον Fabinho και στην Arsenal και στην PSG»

Σε μια αποκάλυψη προχώρησε ο προπονητής της Arsenal, Unai Emery στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ενόψει του αποψινού αγώνα με την Guimaraes στο Emirates για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Uefa Europa League, όταν ρωτήθηκε για την προσαρμογή και τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του Nicolas Pepe.

Συγκεκριμένα ο Ισπανός τεχνικός ανέφερε:

“ Ξοδέψαμε πολλά χρήματα, για να αγοράσουμε τον Pepe και απλά χρειάζεται χρόνο, για να προσαρμοστεί στην Premier League. ”

“ Για παράδειγμα, εγώ όταν ήμουν στην Γαλλία λάτρευα τον Fabinho. Έπαιζε στην Monaco και ήθελα να τον φέρω στην PSG. ”

“ Επίσης όταν ήρθα εδώ (Arsenal) το όνομα του έπεσε στο τραπέζι και προσπαθήσαμε να τον φέρουμε, αλλά εκείνος υπέγραψε στην Liverpool. ”

“ Τους πρώτους έξι μήνες δεν αγωνίστηκε, αλλά είχε να κάνει με την προσαρμογή του. Τώρα όμως παίζει και είναι εκπληκτικό. Το ίδιο θέλω να συμβεί και με τους Ceballos και Pepe. ”

“ Πρέπει να έχουμε υπομονή, αλλά ο Pepe βελτιώνεται. Την Δευτέρα αυτός είχε το κλειδί για την νίκη. Αν είχε σκοράρει εκείνος το πρώτο γκολ, όλα θα ήταν διαφορετικά. ” Είπε ο Emery.

“ Εγώ όμως τον πιστεύω και θεωρώ πως πρέπει να του δώσουμε χρόνο προσαρμογής. Οι οπαδοί πρέπει να έχουν περισσότεροι υπομονή από τους υπόλοιπους. ”

Ο Fabinho είναι καθοριστικός για τους Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com