Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Alisson: «Πρέπει να παίζουμε με μεγαλύτερη ένταση»

Alisson: «Πρέπει να παίζουμε με μεγαλύτερη ένταση»

O Alisson Becker κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Genk το βράδυ της Τετάρτης.

Την επανεμφάνισή του στο Champions League μετά τον τελικό της Μαδρίτης έκανε κόντρα στη Genk o τερματοφύλακας της Liverpool, Alisson Becker.

Ο Βραζιλιάνος παραχώρησε συνέντευξη στο site των Κόκκινων -μετά τη νίκη της ομάδας μας στο Βέλγιο, και μίλησε για διαφορετικά θέματα.

Πάμε να τα δούμε ένα-ένα:

  • Για τη χθεσινοβραδινή εμφάνιση της Liverpool:

«Είναι πολύ καλό να επιστρέφεις στο Champions League. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι και κερδίσαμε 4-1 σε ένα δύσκολο γήπεδο. Τα εκτός έδρας παιχνίδια είναι πάντα δύσκολα στο Champions League. Όταν εστιάσαμε περισσότερο στο παιχνίδι και βάλαμε μεγαλύτερη ένταση, δημιουργήσαμε περισσότερες ευκαιρίες και σκοράραμε. Το μόνο κακό είναι ότι δεν κρατήσαμε το μηδέν, γιατί όλοι το θέλουμε αυτό. Όμως το σημαντικότερο είναι οι τρεις βαθμοί, και το καταφέραμε αυτό.»

  • Για την επιστροφή του από τον τραυματισμό:

«Ήταν μία δύσκολη στιγμή, αλλά την αντιμετώπισα. Ξόδεψα χρόνο με την οικογένειά μου – δεν είναι φυσιολογικό για εμάς τους ποδοσφαιριστές. Προσπάθησα να αξιοποιήσω στο μέγιστο το χρόνο, μπόρεσα να κάνω μία καλή pre-season – δούλεψα τουλάχιστον 3-4 βδομάδες μετά την αποθεραπεία. Τώρα είμαι πολύ χαρούμενος πού μπορώ να ξαναπαίξω στην Premier League και στο Champions League, έτσι όπως παίζει η ομάδα. Θα κάνω ο,τι μπορώ ώστε να μείνω για καιρό εδώ και να μείνω μακριά από τους τραυματισμούς.»

  • Για τα δύο γκολ του Oxlade-Chamberlain:

«Ήταν ξεχωριστό για όλους. Τον βλέπουμε να δουλεύει σκληρά στις προπονήσεις. Δούλεψα μαζί του τις τελευταίες βδομάδες – προπονηθήκαμε κατά τη διάρκεια του international break και το απολάμβανε. Είμαι χαρούμενος για αυτόν, πού σκόραρε και βοήθησε με αυτόν τον τρόπο την ομάδα. Νομίζω ότι και ο ίδιος είναι χαρούμενος, όπως και εγώ.»

Για τη θέση των Reds στον φετινό όμιλο:

«Είναι μακρύς ο δρόμος, χρειαζόμαστε να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και να παίζουμε καλά, να βάζουμε περισσότερη ένταση στα παιχνίδια. Είμαστε στο σωστό δρόμο. Πρέπει να ‘μεγαλώσουμε’ πολύ μέσα στη σεζόν. Καταφέραμε μεγάλα πράγματα πέρυσι, όμως δε θέλουμε να σταματήσουμε, θέλουμε και άλλα. Για να καταφέρουμε περισσότερα όμως, πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο και σκληρότερα, γιατί όλοι θέλουν να κερδίσουν τη Liverpool, την τελευταία πρωταθλήτρια Ευρώπης. Οπότε χρειαζόμαστε να δουλέψουμε σκληρά. Έχουμε μία καλή ευκαιρία.»

Ο Alisson επέστρεψε μετά από 2.5 μήνες.
Ο Alisson επέστρεψε μετά από 2.5 μήνες.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com