Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πήραν πολύτιμο βαθμό στο Old Trafford με χρυσό γκολ του Lallana οι Reds!

Πήραν πολύτιμο βαθμό στο Old Trafford με χρυσό γκολ του Lallana οι Reds!

Πολύ σημαντική ισοπαλία για την Liverpool κόντρα στην Manchester United στο Old Trafford! Οι Reds, μπορεί στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα να μην ήταν καλή και να βρέθηκαν πίσω στο σκορ (με την βοήθεια του Atkinson), αλλά τελικά πήραν έναν υπέρ πολύτιμο βαθμό με γκολ του Adam Lallana!

Ο Άγγλος μέσος δήλωσε παρών με το πρώτο του γκολ μετά από 2.5 χρόνια και διατήρησε το αήττητο των Reds!

Α’ Ημίχρονο: Με επιστροφή Alisson και Origi στην θέση του τραυματία Salah ξεκίνησαν οι Reds στο Old Trafford, ενώ ο Joel Matip ξεπέρασε το πρόβλημά του και πήρε φανέλα βασικού. Στο 13′ είχαν την πρώτη τους καλή στιγμή οι Reds με ένα σουτ του Wijnaldum μετά από εξαιρετική κίνηση, αλλά ο De Gea δεν είχε πρόβλημα να μπλοκάρει. Η United απάντησε στις ευκαιρίες με την προσπάθεια του McTominay στο 25′, αλλά αυτή ο Alisson μάζεψε δίχως πρόβλημα. Με σέντρες των Rashford και Wan-Bissaka προσπάθησε να απειλήσει λίγο αργότερα η United. Την καλύτερη στιγμή τους στο πρώτο μέρος οι Reds το είχαν, όταν βγήκαν στην αντεπίθεση στο 34′ και ο Mane έδωσε στον Firmino, αλλά το πλασέ του Βραζιλιάνου δεν νίκησε τον De Gea. Το σκορ όμως το άνοιξαν οι Red Devils στο 36′ με τον Marcus Rashford μετά από εξαιρετική σέντρα του Daniel James. Το τέρμα της United δεν θα έπρεπε βέβαια ποτέ να μετρήσει, καθώς στο ξεκίνημα της φάσης υπάρχει ξεκάθαρο φάουλ του Lindelof πάνω στον Origi. Ο Atkinson βεβαίως και το είδε, αλλά φυσικά και δεν το έδωσε, επιβεβαιώνοντας τις φωνές των Red Fans όλη την εβδομάδα. Στο 43′ ο Sadio Mane ισοφάρισε για την Liverpool, αλλά το γκολ τελικά ακυρώθηκε μετά από χρήση VAR για χέρι του Σενεγαλέζου στο κατέβασμα της μπάλας.

Β’ Ημίχρονο: Περισσότερη κατοχή είχαν στα πρώτα λεπτά της επανάληψης οι Πρωταθλητές Ευρώπης, αλλά και πάλι δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν κάποια ευκαιρία και ο Klopp πέρασε στο ματς τον Alex Oxlade-Chamberlain αντί του Origi στο 60′. Το 2-0 άγγιξαν οι Red Devils στο 67′ με ένα καλό σουτ του Marcus Rashford. Έφυγε όμως εκτός εστίας. Στο 71′ αντικαστάθηκε και ο μέτριος, Henderson από τον Adam Lallana, ενώ άουτ έφυγε το αριστερό σουτ του Fred λίγο αργότερα. Η Liverpool, μάλιστα ολοκλήρωσε και τις αλλαγές της στο 82′ με τον Naby Keita αντί του Wijnaldum. Ξανά ο Fred προσπάθησε να διπλασιάσει το προβάδισμα της ομάδας του, στο 83′, αλλά και πάλι έφυγε άουτ το σουτ του. Το δεύτερο γκολ του αγώνα, το βρήκε όμως η Liverpool με τον Adam Lallana στο 85ο λεπτό και ήταν πολύτιμο για τους Reds! Μετά από ασίστ του Robertson και προ κενής εστίας, ο Lallana την έσπρωξε στα δίχτυα και επέστρεψε στα γκολ μετά από 2.5 χρόνια! Δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες έχασαν οι Reds στο 88′ και στο 91′ με τα καλά σουτ των Alexander-Arnold και Chamberlain! Αμφότερα έφυγαν λίγο έξω από τα δοκάρια του De Gea. Για πέναλτι φώναξαν στο 95′ οι Reds για χέρι του Fred, αλλά δεν υπήρχε παράβαση και το ματς έληξε ισόπαλο.

Επόμενος αγώνας για τους Reds την Τετάρτη κόντρα στην Genk στο Βέλγιο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

Manchester United: De Gea, Lindelof, Maguire, Rojo, Wan-Bissaka, McTominay, Fred, Young; James, Pereira, Rashford (Martial 84′)

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson, Fabinho,  Henderson (Lallana 71′), Wijnaldum (Keita 82′), Mane, Origi (Oxlade-Chamberlain 59′), Firmino

Έμειναν στον πάγκο: Lovren, Gomez, Milner

Επιστροφή στα γκολ για τον Adam Lallana!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com