Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Jurgen Klopp πλέκει το εγκώμιο , του παγκοσμίας φήμης center back , Joel Matip

Ο Jurgen Klopp πλέκει το εγκώμιο , του παγκοσμίας φήμης center back , Joel Matip

O Joel Matip, στιγμές μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του.

Ο καμερουνέζος ήδη στοχεύει στην κατάκτηση περισσότερων τροπαίων , έπειτα και από την ανανέωση στου συμβολαίου του με τους κόκκινους , για τα επόμενα 5 χρόνια.

Παρότι το συμβόλαιό του έληγε το ερχόμενο καλοκαίρι , κατάφερε να πείσει πως όχι μόνο αξίζει μία θέση στο φετινό ρόστερ της Liverpool  αλλά πλέον έχει γίνει βασικός και αναντικατάστατος , δίπλα από τον Virgil Van Dijk , κερδίζοντας τη θέση του παρά τον ψηλό ανταγωνισμό , με τον Lovren και τον Gomez να διεκδικούν τη θέση αυτή.

‘Έχουμε μία νεανική ομάδα , γεμάτη ταλέντο , και διψάμε για τίτλους. Τώρα πλέον ξέρουμε τι σημαίνει να κερδίζεις έναν τίτλο , και πραγματικά θέλουμε να το ξαναζήσουμε αυτό το συναίσθημα’ είπε ο ίδιος σε προσωπική του συνέντευξη στο Liverpoolfc.com.

‘ Ο δρόμος είναι μακρύς και έχουμε πολλά ακόμα να διεκδικήσουμε και να δούμε. Ποτέ δεν ξέρεις πώς θα έρθουν τα πράγματα , πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος στο στόχο σου και να συνεχίζεις να δουλευεις.’

‘ Για μένα αποτελεί τιμή να είμαι μέλος μια τεράστιας ομάδας όπως η Liverpool. Χαίρομαι που το κοινό με υποστηρίζει και νιώθει πώς αξίζω τη θέση μου στην ομάδα ‘

Ο ίδιος ο Jurgen Klopp παραδέχθηκε , παρότι ήδη βρίσκονταν κοντά σε συμφωνία από το προηγούμενο καλοκαίρι , πώς η ανανέωση του καμερουνέζου , ήταν μία από τις καλύτερες κινήσεις που έγιναν.

Το μέλλον δεν ήταν τόσο ρόδινο βέβαια 12 μήνες πίσω , όταν ο 28χρονος , είχε μόλις ξεκινήσει 3 ολόκληρες φορές στην αντίστοιχη τότε στιγμή του πρωταθλήματος . Τώρα επιστρέφει στο ματς της κυριακής με την Man. United  αφού έχασε τα τελευταία 2 παιχνίδια λόγω μικροτραυματισμού.

Επέστρεψε στην ομάδα το Δεκέμβριο και δεν ξανακοίταξε πίσω του , και ακόμα και αυτή τη σεζόν , όταν φάνηκε πιθανό να χάσει τη θέση του από τον Joe Gomez , βελτιώθηκε ξανά , ώστε να αποδείξει πώς αξίζει τη θέση του βασικού , που μόνο δεν του χαρίστηκε, θα έλεγε κανείς.

‘Το ταξίδι του Joel είναι συναρπαστικό και με κάνει χαρούμενο που δείχνει τη θέληση του να μεινει στο club  και να συνεχίσει μαζί μας , υπογράφοντας το νέο μακροχρόνιο συμβόλαιό του. ‘ είπε ο προπονητής των κόκκινων Jurgen Klopp.

Όσο βελτιώνεται η ομάδα , έτσι βελτιώνεται και ο Joel . Σίγουρα δεν είναι εύκολο για κανένα παίχτη στην Premier League να προσαρμοστεί από την αρχή , οπότε ήταν λογικές οι αμφιβολίες στην αρχή για την ποιότητα και το ταλέντο του. Νομίζω πώς πλέον κανέις δεν πρέπει να αμφιβάλει για αυτό το παιδί ‘

Ο Joel  λειτουργεί άψογα , σαν ένας παγκοσμίου φήμης κεντρικός αμυντικός κατα τη διάρκεια της σεζόν και πραγματικά εύχομαι να συνεχίσει έτσι. Δεν έχω δει πολλούς στην θέση αυτή να είναι σαν τον Joel , με τόσο ταλέντο και τόσο μυαλό. ‘

Ο Joel Matip με το τρόπαιο του Champions League.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com