Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Solskaer: «Να αποδείξουν οι παίκτες ότι αξίζουν να παίζουν στη United»

Solskaer: «Να αποδείξουν οι παίκτες ότι αξίζουν να παίζουν στη United»

Εκτός από του Klopp, και η συνέντευξη τύπου του Ole Gunnar Solskaer ολοκληρώθηκε προ ολίγου, και το liverpool.gr σας παρουσιάζει τα βασικά σημεία της.

Πάμε να δούμε τι απάντησε ο προπονητής της Manchester United σε καθεμία από τις ερωτήσεις πού του έγιναν σχετικά με το μεθαυριανό ντέρμπι, από αυτές πού αφορούσαν άμεσα ή έμμεσα την ομάδα μας.

  • Για το αν θεωρεί τη Liverpool το φαβορί του ματς (όπως την είχε χαρακτηρίσει ο David Moyes πριν το αντίστοιχο παιχνίδι της σεζόν 2013-14):

«Σίγουρα τα πηγαίνουν καλά μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, όμως ανυπομονούμε για αυτό το παιχνίδι, είναι το τέλειο παιχνίδι για παίκτες και οπαδούς. Περάσαμε δύσκολα τελευταία και είμαι σίγουρος ότι (οι οπαδοί) θα δουν ένα καλό παιχνίδι.»

  • Για το γεγονός ότι έχει συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς στα πρώτα του 29 παιχνίδια στον πάγκο των Red Devils απ’ όσους είχε ο Klopp στα δικά του πρώτα 29 παιχνίδια:

«Όχι, δε στέκομαι σε τέτοιου είδους στατιστικά, και πάντα προσπαθώ να δουλεύω βάσει σχεδιασμού. Προσπαθώ να βελτιώσω την ομάδα, να δουλεύω προς μία συγκεκριμένη κατεύθυνση. Αισθανόμαστε ότι δουλεύουμε προς μία συγκεκριμένη κατεύθυνση, όμως χρειαζόμαστε αποτελέσματα και περιμένω από τους παίκτες να βγουν εκεί έξω και να αποδείξουν το λόγο πού βρίσκονται στη Manchester United.»

  • Για το κλίμα (mood) στην ομάδα του ενόψει του ντέρμπι:

«Το κλίμα ήταν και είναι καλό. Το προσωπικό και οι παίκτες ξέρουν πως όταν έρχεται η Liverpool εδώ, είναι ένα παιχνίδι πού πρόκειται να παρακολουθηθεί από τόσους πολλούς ανθρώπους, και όταν υπογράφεις για τη Manchester United, το πρώτο παιχνίδι πού έχεις στο μυαλό σου είναι αυτό, γιατί είναι εναντίον ενός από τους κύριους αντιπάλους μας. Είναι μία ευκαιρία για αυτούς να γράψουν το όνομά τους στην ιστορία, όπως έκανα εγώ.»

O Ole Gunner Solskaer.
O Ole Gunnar Solskaer.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com