Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Grujic: «Πρέπει να αποκτήσω εμπειρία πριν επιστρέψω στη Liverpool»

Grujic: «Πρέπει να αποκτήσω εμπειρία πριν επιστρέψω στη Liverpool»

Στη Liverpool ανήκει ο Marko Grujic και αγωνίζεται και την φετινή σεζόν στην Bundesliga με την Hertha Berlin, ενώ ο σκοπός του είναι να επιστρέψει στο Anfield και να φορέσει ξανά την Κόκκινη φανέλα.

Μάλιστα, μίλησε στην Liverpool Echo για το ενδεχόμενο επιστροφής του στους Πρωταθλητές Ευρώπης:

“ Δεν είναι εύκολο για εμένα να είμαι μέλος της ομάδας της Liverpool. Μπορώ να δω τον εαυτό μου ξανά με την Κόκκινη φανέλα, αλλά θα πρέπει να αποκτήσω μεγαλύτερη εμπειρία πριν επιστρέψω και να φορέσω ξανά την φανέλα. ”

“ Θέλω να βελτιωθώ και από φυσικής πλευράς, αλλά και από πλευράς συγκέντρωσης. Θέλω να είμαι έτοιμος, όταν επιστρέψω στην Liverpool, για να έχω πιθανότητες να αγωνιστώ με την ομάδα. ”

Αν του λείπουν οι Reds:

“ Μερικές φορές ναι, μου λείπει η Liverpool. Είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο, αλλά το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή για την εξέλιξη μου, είναι να παίζω αρκετά. ”

“ Είμαι πολύ κοντά με τον Dejan Lovren και τον Roberto Firmino, αλλά εννοείται όλοι οι παίκτες της ομάδας είναι σπουδαίοι. ”

Για την Hertha είπε:

“ Η Hertha είναι μια ξεχωριστή ομάδα και αντιπροσωπεύει την πρωτεύουσα της Γερμανίας. Είναι μια καλή εμπειρία. Όταν αποσυρθώ, θα έχω να λέω πως έπαιξα για μια μεγάλη ομάδα, όπως η Hertha. ”

Ο Marko Grujic θέλει να επιστρέψει στη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com