Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Gerrard: «Πλέον η Liverpool είναι πάντα το φαβορί»

Gerrard: «Πλέον η Liverpool είναι πάντα το φαβορί»

Τα Κόκκινα της Liverpool φόρεσε ξανά χθες το απόγευμα ο Steven Gerrard και αγωνίστηκε στο παιχνίδι των θρύλων των Reds με εκείνους των Rangers στο Ibrox, στο οποίο επικράτησαν οι φιλοξενούμενοι με 2-3.

Ο captain fantastic μίλησε μετά το τέλος του αγώνα για το ρόστερ και την ομάδα της Liverpool:

“ Είναι μια υπέροχη ομάδα εδώ και καιρό. Απολαμβάνω να την βλέπω να αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια και από τότε που πέρασε ο Jürgen την φιλοσοφία του στην ομάδα. ” Είπε ο Stevie.

“ Πάντα πιστεύω πως θα κερδίσουν τον αγώνα, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο. Είτε είναι αγώνας του Champions League είτε μάχη για την κορυφή του πρωταθλήματος. Πλέον, η Liverpool είναι πάντα το φαβορί. ”

“ Μερικές φορές δεν μπορείς να τα βγάλεις πέρα με την επιθετική τριάδα στην φόρμα που είναι. Φυσικά και ο Virgil van Dijk είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι, ενώ και ο τερματοφύλακας και η υπόλοιπη δεν είναι άσχημη. ”

“ Είναι πολύ όμορφο να τους βλέπεις και επίσης είναι υπέροχο από οπαδικής πλευράς να τους βλέπεις στην κορυφή του πρωταθλήματος. Είμαι σίγουρος πως και ο Jürgen θα έχει τον ίδιο τρόπο σκέψης με εμένα: “Σκέφτεται κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και προσπαθεί πάντα να κερδίζει το επόμενο. ”

Απολαμβάνει να βλέπει τους Reds ο Gerrard.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com