Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Λυτρωτής Milner με πέναλτι στο 95′ και 8/8 οι Reds!

Λυτρωτής Milner με πέναλτι στο 95′ και 8/8 οι Reds!

Το έκανε πάλι η Liverpool! Νίκησε ξανά και έκανε το 8 στα 8 στην Premier League! Οι Reds με έναν τρόπο που ίσως δεν περίμενε κανείς, με πέναλτι στις καθυστερήσεις επικράτησε της Leicester με 2-1 με πέναλτι του James Milner στο 93′ και βρίσκεται στην κορυφή της Premier League!

Σκόρερ για τους Reds ο Sadio Mane στο 40′ και ο James Milner με χρυσό πέναλτι στο 93′. Για τους Foxes ισοφάρισε ο Maddison.

Α’ Ημίχρονο: Με δύο αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα της Τετάρτης κόντρα στην Salzburg ξεκίνησαν την αναμέτρηση με την Leicester οι Reds. Dejan Lovren και James Milner πήραν φανέλα βασικού με τους Joe Gomez και Jordan Henderson να μένουν στον πάγκο. Καλύτερα μπήκαν στο ματς οι Reds και είχαν δύο καλές ευκαιρίες στο πρώτο εικοσάλεπτο. Πρώτα με τον Salah και έπειτα με τον Milner, του οποίου η τελική απείλησε και περισσότερο, καθώς έφυγε λίγο πάνω από την εστία των φιλοξενούμενων. Η Liverpool είχε καλές στιγμές και λίγα λεπτά αργότερα με τις προσπάθειες των Mane και Firmino και τελικά βρήκαν το γκολ, όταν η Leicester έμοιαζε να παίρνει μέτρα στο γήπεδο και να ανεβάζει την απόδοσή της. Ο James Milner βρήκε τον Mane στην κόντρα με μια εξαιρετική πάσα, ο Σενεγαλέζος πέρασε εύκολα στο σπρίντ τον Evans και τελείωσε υποδειγματικά την φάση με δεξί πλασέ για το 1-0 στο 40′. Ο ίδιος παίκτης έχασε καλή ευκαιρία τρία λεπτά αργότερα, ενώ στο 45′ ο Milner σημείωσε την δεύτερη του καλή τελική στο ματς.

Β’ Ημίχρονο: Το δεύτερο γκολ άγγιξαν οι Reds αμέσως μετά την έναρξη της επανάληψης με προβολή του Mo Salah μετά από εξαιρετική σέντρα του Trent Alexander-Arnold. Σπουδαία επέμβαση από τον Schmeichel. Μια ανάσα από το γκολ έφτασαν και στο 56′ οι Πρωταθλητές Ευρώπης μετά την τέλεια συνεργασία Salah-Mane και το το τσίμπημα της μπάλας από τον Σενεγαλέζο. Είχε όμως και η Leicester την στιγμή της στο δεύτερο μέρος με τον Vardy να βγαίνει τετ α τετ στο 65′, αλλά τον Adrian να τον κόβει εκπληκτικά πριν προλάβει να εκτελέσει. Η Liverpool απάντησε ένα λεπτό αργότερα στις ευκαιρίες με ένα δυνατό σουτ, που κατάφερε να αποκρούσει ο Δανός keeper των Foxes. Ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων δεν είχε προλάβει να μπλοκάρει και το αδύναμο σουτ του Wijnaldum στο 70′. Αρκετά καλό σουτ είχε η Leicester στο 73′ με τον Praet. Λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Adrian έφυγε η μπάλα. Δύο αλλαγές έκανε ο Jürgen Klopp στο 78ο λεπτό της αναμέτρησης, για να φρεσκάρει την κουρασμένη ομάδα του. Οι Origi και Henderson αντικατέστησαν τους Firmino και Wijnaldum. Οι αλλαγές δεν πρόλαβαν ούτε να ακουμπήσουν την μπάλα και η Leicester βρήκαν την ισοφάριση στο 80′ με τέρμα του Maddison μετά από καλή πάσα του Ayoze Perez. Δεν είχε απάντηση ο Adrian στο σουτ του Άγγλου μέσου. Με δύο κεφαλιές των Lovren και van Dijk προσπάθησαν να πάρουν ξανά κεφάλι στο σκορ οι Reds στο 84′ και στο 85′, αλλά καμία από τις δύο δεν βρήκε εστία. Αναγκαστική τρίτη αλλαγή έκανε η Liverpool στις καθυστερήσεις με τον Adam Lallana να παίρνει την θέση του. Εκεί που έμοιαζαν πως είχαν όλα τελειώσει και η Liverpool δεν θα έβρισκε άλλη ευκαιρία στο ματς, κέρδισε πέναλτι στο 93′! Ένα πολύ κακό πέναλτι που έκανε ο Albrighton στον Mane μετά από το κακό κοντρόλ που έκανε και φυσικά το μετέτρεψε σε γκολ ο πάντα ψύχραιμος James Milner. Στη δεξιά γωνία έστειλε την μπάλα ο Άγγλος μέσος. Μια τεράστια νίκη για την ομάδα του Klopp! 

Επόμενος αγώνας για τους Reds κόντρα στην Manchester United στις 20 μηνός, μετά την διακοπή των Εθνικών ομάδων.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Liverpool: Adrian, Alexander-Arnold, Lovren, Van Dijk, Robertson, Fabinho, Milner, Wijnaldum (Henderson 78′), Salah (Lallana 90+2′), Mane, Firmino (Origi 78′)

Έμειναν στον πάγκο: Kelleher, Gomez, Keita, Elliott

Leicester: Schmeichel, Ricardo, Evans, Soyuncu, Chilwell, Ndidi, Praet (Perez 73′), Tielemans, Barnes (Albrighton 46′), Maddison (Choudhury 86′), Vardy.

Ο Sadio Mane βάζει μπροστά τους Reds στο πρώτο μέρος.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com