Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool – Leicester (preview)

Liverpool – Leicester (preview)

Όγδοη αγωνιστική της Premier League και η πρώτη Liverpool υποδέχεται το απόγευμα του Σαββάτου στις 17:00 ώρα Ελλάδος την Leicester του Brendan Rodgers, η οποία βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας μετά από ένα εξαιρετικό ξεκίνημα στη σεζόν.

Οι Πρωταθλητές Ευρώπης προέρχονται από μια νίκη-θρίλερ μεσοβδόμαδα επί της Red Bull Salzburg με 4-3, ενώ για το πρωτάθλημα είχαν περάσει νικηφόρα από το Bramall Lane το περασμένο Σάββατο και θέλουν να κάνουν το 8 στα 8 κόντρα στους Foxes και παράλληλα να διατηρήσουν τουλάχιστον το +5 από την Manchester City.

Το κλίμα στους Reds είναι εξαιρετικό μετά το απόλυτο στις εγχώριες υποχρεώσεις, ωστόσο τα προβλήματα τραυματισμών δεν λείπουν και οι Xherdan Shaqiri και Joel Matip δεν είναι διαθέσιμοι.

Αντιθέτως, στα γήπεδα υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει στο αυριανό ματς ο Alisson Becker, αν και κατά πάσα πιθανότητα δεν θα τον ρισκάρουν οι Reds τόσο γρήγορα, ώστε να είναι απόλυτα έτοιμος μετά την διακοπή των Εθνικών ομάδων.

Στο κέντρο της Κόκκινης άμυνας θα ξεκινήσει ξανά ο Joe Gomez, παρά την μέτρια απόδοση που είχε στον αγώνα της Τετάρτης με την Red Bull Salzburg, ενώ τις θέσεις τους στην άμυνα θα διατηρήσουν οι Virgil van Dijk, Andrew Robertson και Trent Alexander-Arnold.

Στον χώρο της μεσαίας γραμμής ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές από τον Jürgen Klopp, καθώς ο Jordan Henderson έδειξε σημάδια κόπωσης στον αγώνα με τους Πρωταθλητές Αυστρίας και παίκτες, όπως ο Naby Keita διεκδικούν μια θέση στην ενδεκάδα.

Η επίθεση θα παραμείνει η ίδια για ένα ακόμη παιχνίδια.

Η Leicester του Brendan Rodgers βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας της Premier League και προέρχεται από μεγάλη σε έκταση νίκη με 5-0 επί της Newcastle στο King Power, ενώ την έκτη αγωνιστική είχε κερδίσει με ανατροπή την Tottenham ξανά εντός έδρας.

Εκτός δράσης θα παραμείνει ο Matthew James, όμως ο James Maddison είναι πανέτοιμος για τον αγώνα, όπως επιβεβαίωσε ο Brendan Rodgers.

Το παιχνίδι του Σαββάτου σηματοδοτεί την επιστροφή του Rodgers στο Anfield μετά από 4 χρόνια.

Την περσινή χρονιά οι Reds είχαν μείνει στο 1-1 κόντρα στους Foxes.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Chris Kavanagh.

Στατιστικά στοιχεία:

  • Η Liverpool είναι αήττητη στα τελευταία 8 εντός έδρας ματς με αντίπαλο την Leicester.
  • Οι Reds έχουν διευρύνει το αήττητό τους στην Premier League στους 43 αγώνες.
  • Παράλληλα ψάχνουν την 17η συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα.
  • Με νίκη αύριο η Liverpool θα πλησιάσει το ρεκόρ της Chelsea, που είχε ξεκινήσει με 9 συνεχόμενες νίκες το 2005.
  • Η Leicester έχει κερδίσει 31 πόντους στην Premier League από την μέρα που ανέλαβε ο Rodgers και είναι τρίτη στον σχετικό πίνακα.
  • Ο μόνος πρώην προπονητής των Reds που έχει κερδίσει στο Anfield είναι ο Roy Hodgson το 2012.
  • Ο Jamie Vardy έχει σκοράρει 14 γκολ σε 17 παιχνίδια με τον Rodgers στον πάγκο της ομάδας.
Νίκη και 8 στα 8 θέλουν οι Reds κόντρα στους Foxes.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com