Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για Leicester, Rodgers, Gomez και Vardy

Ο Klopp για Leicester, Rodgers, Gomez και Vardy

Ακόμη μια συνέντευξη τύπου του Jürgen Klopp ολοκληρώθηκε, αυτή τη φορά για το αυριανό παιχνίδι με την Leicester στο Anfield και ο Γερμανός μεταξύ άλλων μίλησε για τους Foxes, τον Brendan Rodgers, τον Joe Gomez και τον Jamie Vardy.

Για την σχέση με τον Brendan Rodgers και την επιστροφή του στο Anfield:

“ Ελπίζω η υποδοχή από τους οπαδούς να είναι καλή. Για εμένα είναι όλα καλά. Του πληρώνω αρκετά για το νοίκι και είμαι σίγουρος πως δεν χρειάζεται να δουλεύει! Τα πηγαίνει πολύ καλά και αυτό δεν αποτελεί έκπληξη για εμένα. Έκανε απίστευτη δουλειά στη Celtic και τώρα το κάνει στην Leicester. ”

Για την Leicester:

“ Είναι μια υπέροχη ομάδα. Είναι μια ενθουσιώδης και νεανική ομάδα. Αμύνονται καλά, παίζουν ποδόσφαιρο και είναι αρκετά επικίνδυνη ομάδα στις αντεπιθέσεις. Τους δίνω συγχαρητήρια. Η υποδοχή μας θα είναι καλή, αλλά δεν θα είναι ένα φιλικό παιχνίδι. ”

“ Η Leicester είναι χτισμένη, όπως ακριβώς θα την ήθελε κανείς. ” Είπε ο Klopp.

Για τον Joe Gomez:

“ Θα ήταν άδικο να κατηγορήσουμε τον Joe για τα γκολ που δεχθήκαμε. Οι παίκτες που δεν έχουν παίξει μαζί για καιρό, χρειάζονται κάποιο χρόνο, για να συνηθίσει ο ένας τον άλλον. ”

Για τα 3 γκολ που δέχθηκε η ομάδα την Τετάρτη:

“ Τα γκολ τα δεχθήκαμε για διαφορετικούς λόγους. Χάσαμε την μπάλα και ήμασταν αρκετά ανοιχτοί στην άμυνα. Αυτό όμως δεν έχει καμία σχέση με τα στόπερ. Είμαι ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις του Gomez, αλλά εννοείται πως χρειάζεται περισσότερα λεπτά. ”

Ρωτήθηκε για τον Jamie Vardy:

“ Έχω την αίσθηση πως αν κάποιος πετάξει μια μπάλα πίσω μου, ο Vardy θα είναι εκεί για την πάρει. Είναι πάντα εκεί. ”

Για την προσπάθεια που είχε κάνει να φέρει τον Ben Chilwell στην ομάδα:

“ Τον κοίταξα για πρώτη φορά, όταν αγωνιζόταν στην Huddersfield ως δανεικός και είχα καθημερινή επαφή με τον David Wagner. Η Leicester δεν ήθελε να τον δώσει και τελικά ήταν καλό για εκείνον. Τώρα έχει ωριμάσει και έχει γίνει ένας εξαιρετικός παίκτης. ”

Ο Chilwell δεν ήρθε ποτέ στην Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com