Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Chilwell: «Δεν μετάνιωσα που δεν πήγα στη Liverpool»

Chilwell: «Δεν μετάνιωσα που δεν πήγα στη Liverpool»

Την Leicester City, ομάδα του πρώην προπονητή των Reds, Brendan Rodgers και του Ben Chilwell, για τον οποίο υπήρξε ενδιαφέρον, θα υποδεχθεί το Σάββατο στο Anfield για την όγδοη αγωνιστική της Premier League και ο Άγγλος αριστερός μπακ μίλησε για την απόφασή του να μην πει το ναι στη Liverpool μερικά χρόνια πριν.

Ο διεθνής αμυντικός τόνισε πως δεν το έχει μετανιώσει:

“ Ήμουν 17 ετών τότε. Ο μάνατζερ μου ήταν εκείνος που ασχολήθηκε περισσότερο με αυτό. Είχε μιλήσει και με την Liverpool και με την Leicester για την κατάσταση. ”

“ Εκείνη τη στιγμή, προσπαθούσα να μπω στην Under 21 της Leicester. Οπότε ήμουν απλά συγκεντρωμένος σε αυτό και στο μέλλον ήθελα να γίνω μέλος και της πρώτης ομάδας. ” Είπε ο Chilwell στο Sky Sports.

“ Εννοείται πως δεν το έχω μετανιώσει. Είμαι πολύ χαρούμενος, όταν κοιτάζω πως έχουν εξελιχθεί τα τελευταία πέντε ή έξι χρόνια. Έχω ξεκινήσει οκτώ παιχνίδια για την Εθνική Αγγλίας. ”

“ Η Leicester ήταν το κατάλληλο μέρος για εμένα εκείνη τη στιγμή και οι μεγαλύτεροι παίκτες με βοήθησαν πολύ. Το τεχνικό επιτελείο με κράτησε προσγειωμένο. Εννοείται πως δεν το έχω μετανιώσει. ”

Ο 22χρονος αμυντικός έχει μέχρι στιγμής στη φετινή Premier League και κατά πάσα πιθανότητα θα ξεκινήσει το Σάββατο.

Ben Chilwell και Sadio Mane στο περσινό διπλό
των Reds στο King Power.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com