Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεν έχει σταματημό η πρόοδος του ‘Gini’ υπό τις οδηγίες του Klopp

Δεν έχει σταματημό η πρόοδος του ‘Gini’ υπό τις οδηγίες του Klopp

Ο μέσος των κόκκινων , σκόραρε μόλις το 4ο τέρμα του σε εκτός έδρας αγώνες ,καθόλη τη διάρκεια των τριών χρόνων του στο Liverpool, από τη στιγμή του ερχομού του.

Ο ίδιος ο Gini δεν νιώθει καμία πίεση ν

α συνεχίσει να σκοράρει τέρματα , μετά και το τελευταίο ‘τυχερό’ τέρμα του εναντίων της Sheffield το Σάββατο.

Ο ολλανδός μέσος , σκόραρε μόλις το 3ο του τέρμα μακριά από το Anfield σε 3 χρόνια τώρα που παίζει για λογαριασμό της Liverpool , όταν το σούτ του , ‘διαπέρασε’ τα χέρια του Dean Henderson στο Bramall Lane.

Το λάθος του δανεικού από την Manchester United τερματοφύλακα , στάθηκε αρκετό να δώσει στους φιλοξενούμενους τους τρείς πολυπόθητους πόντους , σε μία μέρα που βρέθηκαν αρκετά μακριά από τον καλό τους εαυτό.

Ο ίδιος ο Gini , όπου πέτυχε το πρώτο του φετινό τέρμα , δεν νιώθει όπως ο ίδιος λέει το βάρος του σκοραρίσματος περισσότερων τερμάτων στο ρεπερτόριο του, αλλά παραδέχεται και ο ίδιος πως οι ‘κόκκινοι’ είχαν μια ‘τυχερή’ μέρα.

‘’ Όχι , δεν σκέφτομαι καν να σκοράρω ‘’ είπε ο ολλανδός μέσος. ‘’όλοι είμαστε υπεύθυνοι γιαυτό’’.

‘’Προσπαθούμε να διευκολύνουμε τον οποιονδήποτε να σκοράρει , αλλά δδεν είναι πάντα εύκολο να βρεθείς στην μικρή περιοχή , που και ακόμα να το καταφέρεις , πολλές φορές υπάρχουν πολλά σώματα και είναι πολύ δύσκολο να σκοράρεις. Προσπαθούμε να δοκιμάζουμε συνεχώς καινούργια πράγματα’’.

‘’Λατρεύω να σκοράρω , ειδικά όταν βρισκόμαστε υπό πίεση όπως το Σάββατο , είναι πραγματικά ωραίο. Φυσικά θα προτιμούσα να κερδίζουμε συνέχεια με 3-0 αλλά όλοι ξέρουμε πως αυτό δεν είναι πάντα δυνατόν’’.

‘’Κάναμε ακριβώς ότι μας ζητήθηκε , ότι χρειάστηκε για να πάρουμε το παιχνίδι , και στο τέλος είμασταν εμείς οι τυχεροί που πήραν τους 3 βαθμούς’’

‘’Όταν πρόκειται για τέτοιες ομάδες πάντα θα είναι δύσκολο. Πήγαμε πρόσφατα στη Burnley και πραγματικά ήταν δύσκολο. Φέτος κερδίσαμε εκεί , αλλά και αυτό είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς και προσπάθειας που καταβάλλουμε. Από την άλλη γνωρίζουμε την ποιότητά μας και ότι είμαστε ικανοί να κερδίσουμε’’

Ήδη η Liverpool έχει 7 συνεχόμενες νίκες υπό τις οδηγίες του Jurgen Klopp , που μετράνε 16 συνεχόμενες νίκες από το τέλος της προηγούμενης σεζόν και το ξεκίνημα αυτής. Ακόμα 3 και θα περάσουν το ρεκόρ της Manchester City σε συνεχόμενες νίκες .

Ο ολλανδός πιστεύει πως η δυνατότητα της Liverpool να παίρνει βαθμούς ακόμα και σε παιχνίδια που η εικόνα της είναι χειρότερη , είναι δείγμα βελτιωσης και πολύ δουλειάς , που αποσκοπεί στο να πάρει τα ηνία από την περσινή πρωταθλήτρια Manchester City.

‘’Νομίζω η πρόοδος που κάναμε είναι ότι φέτος , κερδίζουμε ακόμα και παιχνίδια που δεν παίζουμε καλά’’ πρόσθεσε.

‘’Ακόμα και στην προηγούμενη σεζόν , προς τα τέλη κυρίως , δεν παίζαμε τόσο καλά , αλλά προσπαθούσαμε να κερδίζουμε όσο πιο πολλούς βαθμούς μπορόυσαμε. Ελπίζω να συνεχίσουμε να μαζεύουμε τους 3 βαθμούς ακόμα και από παιχνίδια που η εικόνα μας δεν είναι και τόσο καλή».

‘’Κάθε νίκη είναι μεγάλης σημασίας για εμάς πλέον , ακόμα και εναντίων της Chelsea πραγματικά παλεύαμε στο δεύτερο ημίχρονο να κρατήσουμε το σκόρ , αλλά ακόμα και έτσι κερδίσαμε».

‘’Ακόμα και το Σάββατο ήταν πολύ δύσκολη η κατάσταση αλλά ακόμα και έτσι κερδίσαμε. Βλέπετε ότι έχουμε κάνει πρόοδο. Παλιότερα , έπρεπε να παίξουμε καλά μόνο για να πάρουμε ένα παιχνίδι’’.

‘’ Τώρα παίζουμε άσχημα και εξακολουθούμε να κερδίζουμε παιχνίδια, μέχρι τώρα ήταν καλό, αλλά πρέπει να σιγουρευτούμε ότι θα μένει έτσι, πρέπει να έχουμε  πρόοδο και να πάμε ακόμα καλύτερα.»

«Ο τρόπος με τον οποίο έκαναν δύσκολο τον τρόπο που παίζαμε, δεν ήταν τόσο καλός.Χαμηλός ρυθμός ,δεν ήταν ένας υψηλός ρυθμός. Δεν ήμασταν αρκετά μεταξύ των γραμμών αλλά δημιουργήσαμε ευκαιρίες . Το να μάθουμε πράγματα μετά από αυτό θα μας βοηθήσει »

Μετά από τέσσερις διαδοχικές ημέρες εκτός έδρας, η Λίβερπουλ επιστρέφει στο Άνφιλντ την Τετάρτη το βράδυ, όταν φιλοξενεί την Red Bull Salzburg στο Champions League.

 

Ο Wijnaldum έδωσε την λύση για τους Reds στο Bramall Lane.

 

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com