Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ > Σαν σήμερα: 29/9/2018 το τελευταίο γκολ του Daniel Sturridge (vid)

Σαν σήμερα: 29/9/2018 το τελευταίο γκολ του Daniel Sturridge (vid)

Πέρασε καιρός από την ημέρα πού ο Daniel Sturridge έβαλε το τελευταίο σε μία μακριά λίστα εκπληκτικών γκολ με τη φανέλα της Liverpool.

Αναφερόμαστε φυσικά στο παιχνίδι της ομάδας μας στο Stamford Bridge της Chelsea τον Σεπτέμβριο του 2018, στο οποίο οι παίκτες του Klopp προέρχονταν από ένα 6/6 στο ξεκίνημα της Premier League, και οι μπλε του Λονδίνου βρίσκονταν μπροστά στο σκορ με γκολ του Eden Hazard από το πρώτο ημίχρονο.

Οι Reds το πάλευαν, το γκολ δεν ερχόταν και κάπου εκεί ο αγαπημένος μας cult hero ανέλαβε δράση. Στο 89′ λοιπόν, υποδεχόμενος πάσα του Shaqiri, πιάνει χωρίς να πάρει φόρα και χωρίς να το σκεφτεί καθόλου ένα αδιανόητο σουτ από τα 35 περίπου μέτρα, το οποίο ο Kepa δε θα μπορούσε ποτέ να πιάσει, παρά την εκπληκτική του εκτίναξη!

Ήταν από εκείνες τις ισοπαλίες πού μοιάζουν σαν νίκες, όπως επίσης υπάρχουν και αυτές πού μοιάζουν σαν ήττες. Όπως και να ‘χει, στην ουσία εκείνη την ημέρα ο Daniel Sturridge είπε το ιδανικό αντίο στη Liverpool και τον κόσμο της, μιας και η συνεισφορά του από τότε μέχρι τον τελικό του Champions League ήταν ισχνή…

Η στιγμή της επίτευξης του εκπληκτικού γκολ του Daniel Sturridge στο Stamford Bridge.
Η στιγμή της επίτευξης του εκπληκτικού γκολ του Daniel Sturridge στο Stamford Bridge.

Δείτε στο παρακάτω video ένα από τα καλύτερα γκολ της σύγχρονης ιστορίας της Liverpool, και τα υπόλοιπα highlights του ματς:

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com