Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεν αφήνει από τα ‘μάτια’ του ο Jurgen Klopp τον Harry Wilson

Δεν αφήνει από τα ‘μάτια’ του ο Jurgen Klopp τον Harry Wilson

Ο Harry Wilson πρόσφατα αποκάλυψε ότι ο μανατζερ της Liverpool, Jurgen Klopp παραμένει σε τακτική επαφή μαζί του κατά τη διάρκεια των δανεισμών του, πρώτα με την Derby την περασμένη σεζόν και τώρα στο Bournemouth.

Ο ακραίος επιθετικός απολαμβάνει ακόμα μια παραγωγική πορεία μακριά από Anfield μετά από μια επιτυχημένη σεζόν στη Derby πέρυσι. Ο Wilson βοήθησε το σύλλογο να φτάσει στον τελικό των playoff της Championship με 18 γκολ σε 49 εμφανίσεις υπό την κηδεμονία του Frank Lampard.

Ο Διεθνής Ουαλός έχει κάνει ακόμα ένα βήμα παραπάνω τη φετινή σεζόν, με τη συμμετοχή του στην Bournemouth, συνεχίζοντας την πολύ καλή πορεία του μέχρι και σήμερα, κάτι που φαίνεται να έχει εντυπωσιάσει τον Klopp τους τελευταίους μήνες.

Όπως ο ίδιος είπε στην Soccer Saturday ‘ Ήταν πολύ χαρούμενος ( σ.σ Jurgen Klopp ), με την εξέλιξη μου καθόλη τη διάρκεια του δανεισμού μου στην Derby , μου είπε ότι είχα μία καταπληκτική σεζόν’

‘Συνεχώς επικοινωνούσε μαζί μου μέσω μηνυμάτων όταν ένα παιχνίδι μας έπαιζε στην τηλεόραση και το έβλεπε. Ήταν πραγματικά ωραίο να βλέπεις ότι δεν ξεχνιέσαι κατά τη διάρκεια του δανεισμού σου , κάτι που συμβαίνει σε πολλές άλλες ομάδες’

‘Είναι πραγματικά ωραίο να βλέπεις συνεχή μηνύματα από τον προπονητή σου , σου δίνει άλλη ψυχολογία’

‘Φυσικά και ήθελα να παίξω στην πρώτη ομάδα της Liverpool φέτος , αλλά εάν αυτό δεν ήταν εφικτό , ήθελα σίγουρα να παίξω σε μία ομάδα της Premier League. Ξετρελάθηκα όταν μου έγινε πρόταση από την Bournemouth , και πιστεύω πως έχω ξεκινήσει αρκετά καλά.’

‘Όταν έμαθα ότι με ζήτησαν από την  Bournemouth , το πρώτο πράγμα που άκουσα , ήταν ότι είχαν έναν πολύ καλό προπονητή. Είμαι καλός φίλος με τον Chris Mepham καθώς και τον David Brooks από την Ουαλία , οπότε ακούγοντας τα καλά λόγια τους για το κλίμα στην ομάδα , το προσωπικό και τους συμπαίκτες μου , είμουν σίγουρος ότι η Bournemouth είναι μια πολύ καλή επιλογή για εμένα.’

‘Η κουβέντα με τον προπονητη μου εκεί , η περιγραφή του νέου μου ρόλου καθώς και ο τρόπος που θα με βοήθαγε να εξελιχθώ σαν παίκτης , με έκανε από το πρώτο τηλεφώνημα μαζί του να νιώθω σίγουρος για την μετακίνησή μου εκεί, και όντως όλα είναι φανταστικά μεχρί στιγμής.’

Ο Wilson έχει ήδη σκοράρει 3 τέρματα σε 5 εμφανίσεις με τα ‘κεράσια’ , και έλαβε ένα μήνυμα ‘χαμόγελου’ από τον Klopp στο πρώτο του τέρμα , στη νίκη με 2-1 απέναντι στην Aston Villa.

«Ναι, υπάρχει κάποια αλήθεια σε αυτό. Δεν είμαι σίγουρος πως πήγε», πρόσθεσε. «Είμαι καλός φίλος με τον Matt McCann στο Λίβερπουλ και ήταν με τον Jurgen και μου έστειλαν ένα μικρό μήνυμα. Με έκανε να γελάσω και είχαν ένα καλό αποτέλεσμα και αυτοί, οπότε όλοι να ήταν ευτυχείς.

«Είμαι πάντα υπερήφανος για τους στόχους μου και αν μπορώ να συνεχίσω να σκοράρω, θα είμαι ευτυχισμένος. Ήμουν ευχαριστημένος με το γκολ απέναντι στη Manchester City που πέτυχα εδώ, αλλά δεν με πειράζει τι τύπου τέρματα θα πετυχαίνω , όσο αυτά φυσικά μετράνε, αυτό είναι το μόνο που με νοιάζει. Θέλω μόνο να βεβαιωθώ ότι οι αριθμοί μου είναι καλόι και ότι βοηθάω την ομάδα να κερδίσει παιχνίδια. »

Ένα άλλο σημαντικό κομμάτι της καριέρας του Wilson, αντιπροσωπεύει την Ουαλία, όπου κατέχει σήμερα το ρεκόρ ως ο νεότερος παίκτης που εκπροσωπεί τη χώρα στα 16 του χρόνια και 207 ημέρες – κερδίζοντας το προηγούμενο ρεκόρ του Gareth Bale κατά 108 ημέρες.

Μιλώντας για το ντεμπούτο του ως έφηβος, είπε: «Το να κάνω το ντεμπούτο μου σε τόσο μικρή ηλικία ήταν ένα τεράστιο πράγμα για μένα. Ο Chris Coleman ήταν ο διευθυντής εκείνη την εποχή και πίστεψε σε μένα, ωστόσο ήρθαν και λίγοι τραυματισμοί άλλων παικτών που βοήθησαν να παίξω επισης.

«Με τον προπονητή που έχουμε τώρα, τον Ryan Giggs, έχει δείξει ότι αν παίζεις ουσιαστικό ποδόσφαιρο για το σύλλογό, και έχεις καλή απόδοση, δεν έχει σημασία πόσο χρονών είσαι. Δεν φοβάται να μας εμπιστευτεί.

«Η ομάδα που έχουμε αυτή τη στιγμή στην Ουαλία, είναι ένα φανταστικό μείγμα νεολαίας και εμπειρίας. Φαίνεται ότι υπήρξε μια καλή ΄φουρνιά’  νεαρών παικτών  που έφτασαν μαζί , με αποτέλεσμα πλέον όλοι να γνωρίζουμε ο ένας τον άλλο. Εξάλλου,  όλοι παίζουμε μαζί για χρόνια με τις U21s ή U19s. Οι μεγαλύτεροι στην ομάδα, έχουν κάνει τη μετάβασή μας εύκολη, έχουν υπάρξει πολύ καλοί μαζί μας. »

Προς το παρόν, ο Wilson είναι  παίκτης της Μπόρνμουθ, αλλά το να παίζεις στην πρώτη ομάδα της Λίβερπουλ είναι το όνειρό του, αφού ήταν μέλος του συλλόγου από τότε που ήταν νέος.

«Όντας στο Λίβερπουλ από την ηλικία των οκτώ, πάντα ήταν το όνειρό μου να παίξω στην πρώτη ομάδα και να παίζω στην Anfield ανά εβδομάδα », είπε.

«Το μυαλό μου ωστόσο , αυτή τη στιγμή είναι στη Bournemouth, γιατί είμαι ευτυχής που μου έδωσαν την ευκαιρία να παίξω στην Premier League και προσπαθούμε να τελειώσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε».

Η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Harry Wilson απέναντι στην Manchester City

 

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com