Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp μετά τη νίκη επί της Sheffield United

Οι δηλώσεις του Klopp μετά τη νίκη επί της Sheffield United

Με νίκες συνέχισαν στην Premier League οι Reds, αφού επικράτησαν και της Sheffield United στο Bramall Lane με 0-1. Για το παιχνίδι και τη νίκη της ομάδας του, μίλησε ο Jürgen Klopp στη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του ματς.

Ο Γερμανός λοιπόν ανέφερε για την αναμέτρηση με τους Blades:

“ Αν ο αγώνας είχε λήξει ισοπαλία, θα καθόμουν εδώ και θα έλεγα πως την άξιζαν και την αξίζαμε. Αλλά σκοράραμε ένα γκολ και πήραμε τους 3 βαθμούς. Αυτό με αφήνει χαρούμενο. ”

“ Είναι μια καλή ομάδα. Ο προπονητής, οι παίκτες και ο κόσμος είναι όλοι ενωμένοι. Είναι λες και έχεις ένα τείχος απέναντι σου. ”

“ Είχαμε κάποιες μεγάλες ευκαιρίες, αλλά δεν πήραμε την σωστή απόφαση. Είχαμε την τύχη με το μέρος μας και η Sheffield United ήταν άτυχη. Είναι πιο σημαντικό να κερδίζεις 8 φορές με 1-0 παρά 1 με 8-0. ” Είπε ο Klopp.

Αν η ομάδα έδειξε χαρακτήρα πρωταθλητή με την νίκη της:

“ Δεν ξέρω. Δεν γνωρίζω τι ακριβώς χρειάζεσαι γι’ αυτό (να είσαι πρωταθλητής). Έχει περάσει αρκετός καιρός. Αλλά ναι, το να κερδίζεις στις άσχημες μέρες σου είναι πολύτιμο. ”

Αν ο Henderson αντικαστάθηκε λόγω τραυματισμού:

“ Όχι, ήταν μια επιθετική αλλαγή. Είχαμε την ευκαιρία να το κάνουμε και φυσικά δούλεψε. Ο Hendo και ο Gini δούλεψαν σκληρά. Ο Div έκανε αισθητή την παρουσία του μόλις πέρασε στον αγωνιστικό χώρο. Είχε αρκετές περιπτώσεις, στις οποίες έπαιξε το ένας εναντίον ενός και νομίζω πως έκανε την σέντρα πριν το γκολ. Οπότε αυτός ήταν ο λόγος. ”

Σημαντική νίκη για τους Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com