Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για Sheffield, Milner, Shaqiri, Mane, Matip και μικρούς

Ο Klopp για Sheffield, Milner, Shaqiri, Mane, Matip και μικρούς

Την Sheffield United αντιμετωπίζει αύριο το μεσημέρι η Liverpool για την έβδομη αγωνιστική της Premier League και ο Jürgen Klopp μίλησε στην συνέντευξη τύπου, που παραχώρησε νωρίτερα σήμερα στο Melwood για την αυριανή αντίπαλο των Reds, τους μικρούς, τους Shaqiri και Matip και τον εξαιρετικό επαγγελματία, James Milner.

Για την Sheffield είχε να πει τα εξής:

“ Η δουλειά που κάνει ο Chris στην Sheffield είναι καταπληκτική και ανυπομονώ να τον αντιμετωπίσω. Θα είναι η πρώτη φορά που θα συμβεί αυτό. ”

“ Είδα την ομάδα του να παίζει και ήταν πολύ ενδιαφέρουσα. Παίζουν πολύ καλά το σύστημά τους. Πιέζουν καλά, είναι αρκετά επιθετικοί και γίνονται μια πολύ ενδιαφέρουσα ομάδα, όταν έχουν την μπάλα στα πόδια. Είναι ένας πολύ καλός προπονητής και ανυπομονώ να την αντιμετωπίσω την ομάδα του. ” Είπε ο Klopp.

“ Θέλουμε να πάμε στο Sheffield και να τους κάνουμε την ζωή δύσκολη. Αυτό είναι το πλάνο μας. Θέλουμε να παλέψουμε και θα είναι μια πραγματική πρόκληση για εμάς. ”

“ Πρέπει να κάνουμε όσα έχουμε προγραμματίσει μέσα στην εβδομάδα και τα παιδιά να είναι έτοιμα. Θα είναι η πρώτη μου φορά και θέλω να πάω στην έδρα της Sheffield. ”

Για τους Mane και Origi πρόσθεσε:

“ Ο Mane και ο Origi προπονήθηκαν κανονικά χθες, οπότε δεν έχουν προβλήματα. ”

Για τον Shaqiri:

“ Ο Shaqiri δεν θα είναι έτοιμος για αύριο, ενώ και ο Milner και ο Jones δέχθηκαν χτυπήματα με τους Dons, αλλά είναι εντάξει. ”

Για τον Matip ο Klopp είπε:

“ Ο Joel πάντα είχε ένα εκπληκτικό ταλέντο. Έπαιζε από 18 ετών παιδί στην Schalke. Σε έναν κόσμο, όπου επικρατούν τα μεγάλα ποσά, ήταν εκπληκτικό που πήραμε δωρεάν τον Matip. Ήταν μια από τις καλύτερες κινήσεις που έχουμε κάνει μέσα στα χρόνια. ”

Για τον James Milner:

“ Ο Milly είναι είναι απίστευτα σημαντικός για την ομάδα. Είναι ο κύριος επαγγελματίας. Δείχνει σαν να είναι για περισσότερα χρόνια στην ομάδα. Δεν θα μιλήσουμε εδώ για το θέμα του συμβολαίου του. Είμαστε χαρούμενοι που τον έχουμε. ”

Για τους μικρούς:

“ Πρέπει να βρούμε την κατάλληλη ευκαιρία, για να τους βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο. Ο Harvey ήταν το καλύτερο παράδειγμα. Δεν έχουμε την παραμικρή αμφιβολία για κάποιον από εκείνους. ”

“ Τους προετοιμάζουμε για καριέρα στην Premier League και όχι για ένα παιχνίδι. ”

Υπολογίζει πολύ τους νέους ο Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com