Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Στα δικαστήρια Liverpool και New Balance!

Στα δικαστήρια Liverpool και New Balance!

Η Liverpool είναι έτοιμη να υπογράψει ένα μυθικό deal από την Nike, το οποίο θα τεθεί σε ισχύ από το ερχόμενο καλοκαίρι, ωστόσο θα οδηγηθεί μέχρι και το ανώτερο δικαστήριο του Λονδίνου, για να λύσει τις διαφορές της με την New Balance, η οποία ντύνει την ομάδα από το 2015.

Οι Πρωταθλητές Ευρώπης έχουν πάρει απόφαση να αλλάξουν εταιρεία μετά από 5 σεζόν, όμως η New Balance υποστηρίζει πως έχει το δικαίωμα να φτάσει την προσφορά της Nike και είναι διατεθειμένη να κάνει τα πάντα, προκειμένου να σταματήσει το μεγάλο deal των Reds με την Nike, όπως αποκάλυψε ο James Pearce.

Η Liverpool τονίζει πως η New Balance δεν έχει κανένα τέτοιο δικαίωμα στην τρέχουσα συμφωνία και η υπόθεση αναμένεται να οδηγηθεί σύντομα στο ανώτερο δικαστήριο του Λονδίνου.

Άνθρωπος της ομάδας έκανε την εξής δήλωσε σχετικά με το θέμα:

“ Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε, πως η εταιρεία, που παράγει τις εμφανίσεις μας, η New Balance έχει κινηθεί νομικά εναντίον του συλλόγου. Δεν θα κάνουμε κάποιο περαιτέρω σχόλιο όσο είναι σε εξέλιξη οι νομικές διαδικασίες. ”

Η ομάδα φοράει τις εμφανίσεις της New Balance από το 2015 και η εταιρεία από την Βοστώνη είναι σίγουρη πως η συνεργασία των δύο πλευρών θα συνεχιστεί και μετά το καλοκαίρι του 2020, ενώ οι Reds τονίζουν πως δεν έχουν φτάσει την πρόταση της Nike, η οποία αγγίζει τα 75 εκατομμύρια λίρες ανά έτος.

Η New Balance, σύμφωνα με τον James Pearce, έχει ήδη σχεδιάσει τις 3 εμφανίσεις της ομάδας για την σεζόν 2020-21 και περιμένει να συνεχιστεί η συνεργασία της με τους Πρωταθλητές Ευρώπης.

Η λύση θα δοθεί στο δικαστήριο του Λονδίνου, αλλά πρόθεση της Liverpool είναι να υπογράψει με την Nike.

Στη δικαστήρια Liverpool και New Balance.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com