Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Τρελάθηκε» στο ακυρωθέν γκολ της Chelsea σχολιαστής του αγώνα!

«Τρελάθηκε» στο ακυρωθέν γκολ της Chelsea σχολιαστής του αγώνα!

Σε όσους δε λέει κάτι το όνομα Martin Tyler, το προχθεσινό παιχνίδι της Liverpool με την Chelsea τους έδωσε μία ευκαιρία να το μάθουν.

Μιλάμε φυσικά για τον γνωστό σχολιαστή του Sky Sports, ο οποίος είναι αρκετά γνωστός στο Νησί για τα μη φιλικά προς τη Liverpool αισθήματά του.

O Tyler λοιπόν (όπως σας αναφέραμε και στην εκπομπή «Red Glasses» μετά το διπλό της ομάδας μας στο Λονδίνο) το πήγε σε άλλο επίπεδο προχθές, καθώς μετά την ακύρωση του γκολ του Cezar Acpilicueta με το οποίο οι πρωτευουσιάνοι θα ισοφάριζαν σε 1-1, έβγαλε μία εντονότατη αντίδραση εκνευρισμού!

Το περιστατικό δεν πέρασε απαρατήρητο από αναρίθμητους φίλους των Reds πού παρακολουθούσαν τον αγώνα μέσω της τηλεόρασης του Sky Sports, ενώ και το Empire of the Kop έκανε ειδική μνεία στον Tyler.

O Cesar Acpilicueta διαμαρτύρεται στον Michael Oliver μετά την ακύρωση του γκολ της Chelsea, με το οποίο θα ισοφάριζε σε 1-1.
O Cesar Acpilicueta διαμαρτύρεται στον Michael Oliver μετά την ακύρωση του γκολ της Chelsea, με το οποίο θα ισοφάριζε σε 1-1.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com