Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Chelsea – Liverpool (preview)

Chelsea – Liverpool (preview)

Έκτη αγωνιστική της Premier League και η Liverpool δοκιμάζεται σε μια δύσκολη έδρα, όπως είναι το Stamford Bridge της Chelsea στις 18:30 ώρα το απόγευμα της Κυριακής.

Οι Reds θέλουν να αντιδράσουν μετά την ήττα τους στο San Paolo την Τρίτη, να συνεχίσουν με νίκες στο πρωτάθλημα και να διατηρήσουν το +5 από την Manchester City.

Η ομάδα του Jürgen Klopp το προηγούμενο Σάββατο επικράτησε της Newcastle στο Anfield με ανατροπή και θέλει αύριο το απόγευμα να σπάσει και το κακό σερί που τρέχει στις εκτός έδρας αναμετρήσεις με τις ομάδες της πρώτης εξάδας.

Οι Πρωταθλητές Ευρώπης έχουν μια επιστροφή μετά από ένα μήνα, καθώς ο Naby Keita επέστρεψε χθες το απόγευμα στις προπονήσεις και είναι διαθέσιμος για τον αυριανό αγώνα.

Αντίθετα, εκτός παραμένει ο Alisson Becker, αλλά πλησιάζει στην επιστροφή του στα γήπεδα, ενώ ο Divock Origi κατά πάσα πιθανότητα δεν θα προλάβει τον αυριανό αγώνα.

Από μεσοβδόμαδη ήττα για το Uefa Champions League προέρχεται και η Chelsea και μάλιστα την ίδια μέρα με την Liverpool, δηλαδή το βράδυ της Τρίτης, από την Valencia στο Stamford Bridge.

 

Προέρχεται όμως από νίκη με 2-5 επί της Wolves το περασμένο Σάββατο για την Premier League και θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα και φυσικά τις νίκες. Βρίσκεται στην όγδοη θέση της βαθμολογίας με 8 πόντους και είναι στο -7 από την Liverpool.

Μέσα στην εβδομάδα είδε τους Emerson και Kante να επιστρέφουν στις προπονήσεις και είναι στη διάθεση του Frank Lampard για το αυριανό ματς, ενώ ο Mason Mount είναι ναι μεν αμφίβολος, αλλά δεν έχει τεθεί εκτός.

Στην περσινή αναμέτρηση οι Reds είχαν ισοφαρίσει στο τέλος με τον Daniel Sturridge και είχαν φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας από το Λονδίνο.

Διαιτητής του αγώνα αύριο θα είναι ο Michael Oliver.

Στατιστικά στοιχεία:

  • Η Liverpool έχει κερδίσει 5 αγώνες από τους 11 τελευταίους της στο Stamford Bridge.
  • Μόλις μια ήττα έχουν από την Chelsea οι Reds στους 9 τελευταίους αγώνες για την Premier League.
  • Η Chelsea δεν έχει κερδίσει κανένα από τα 3 της εντός έδρας παιχνίδια.
  • Η Liverpool μπορεί να γίνει η πρώτη ομάδα, που κάνει το 6 στα 6 για συνεχόμενες σεζόν.
  • Πέρυσι η Chelsea ήταν η ομάδα που σταμάτησε το απόλυτο των Reds.
  • 14 συνεχόμενες νίκες έχει η ομάδα του Jürgen Klopp στην Premier League.
  • Χωρίς ήττα οι Reds στους τελευταίους 22 αγώνες πρωταθλήματος.
  • Έχουν όμως μόλις μια νίκη στα 12 τελευταία εκτός έδρας ματς με ομάδας της πρώτης εξάδας.
  • Δεν έχει να κρατήσει ανέπαφη την εστία της η Chelsea την φετινή σεζόν
Για το διπλό στο Λονδίνο οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com