Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ξέσπασμα αγάπης για τον δικό τους Robbo στο Twitter από Red fans!

Ξέσπασμα αγάπης για τον δικό τους Robbo στο Twitter από Red fans!

Ο Robertson απενεργοποίησε τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter μετά την ήττα από τη Napoli.

Ήταν ο παίκτης εις βάρος του οποίου καταλογίστηκε το πέναλτυ που κόστισε το ματς στη Liverpool, που στη πραγματικότητα ‘κερδισε’ περισσότερο η ‘βουτιά’ του Callejon, κάτι που έπρεπε να δεί το VAR .

Παρόλα αυτά, πιθανώς να υπήρχαν μερικά ενοχλητικά tweets εκείνη τη στιγμή, αλλά ειλικρινά, τίποτα που είδαμε δεν θα μπορούσε  να χαρακτηριστεί ‘καταχρηστικό’.

Μετά την απενεργοποίηση του λογαριασμού του , που ακόμα δεν υπάρχει εξήγηση ώς προς τον λόγο της, οι φίλοι της Liverpool και των άλλων ομάδων θεώρησαν πως έσβησε το λογαριασμό του λόγω άσχημων σχολίων .

Υποθέτουμε θα υπήρχαν κάποια, αλλά επαναλαμβάνουμε, δεν είδαμε κάποιο.

Στην πραγματικότητα, υπήρξαν πολλά χειρότερα που είπαν οι Σκωτσέζοι μετά από το φρικτό τους διεθνές διάλειμμα με την εθνική τους ομάδα.

Έτσι, ενώ αυτή η έξαψη της αγάπης από τους κόκκινους για τον παγκοσμίου φήμης αριστερό μπακ μας είναι λαμπρή – δεν είμαστε σίγουροι ότι ήταν απαραίτητη! Μετά από όλα, ο Salah απενεργοποίησε το Twitter την περασμένη σεζόν πριν από μια χορηγούμενη καμπάνια που έκανε με την DHL!

Ακόμα, είναι φανταστικό να βλέπουμε την αγάπη των φίλων της ομάδας για το Σκωτσέζο , που είναι αναμφίβολα το καλύτερο αριστερό μπακ που είχαμε απο τη δεκαετία του 1980 και μετά, ίσως ακόμα και σε αυτήν.

‘Robbo’ αν πραγματικά διέγραψες το Twitter για τα άσχημα σχόλια, δες αυτά!!

Επιμέλεια: Γιώργος Βεργανελάκης

Απενεργοποίησε το Twitter ο Robertson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com