Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Mignolet: «Δεν ήθελα να κάθομαι στον πάγκο της Liverpool»

Mignolet: «Δεν ήθελα να κάθομαι στον πάγκο της Liverpool»

Το ντεμπούτο του στο UEFA Champions League με την φανέλα της Club Brugge έκανε χθες ο Simon Mignolet κόντρα στην Galatasaray, κράτησε ανέπαφη την εστία του και στη συνέχεια μίλησε για την μεταγραφή του από την Liverpool στο Βέλγιο.

Ο Βέλγος αποκάλυψε πως η Club Brugge τον ήθελε από την χειμερινή μεταγραφική περίοδο:

“ Ο πρόεδρος της Brugge με είχε καλέσει τον περασμένο χειμώνα και με ήθελε, αλλά η Liverpool δεν ήθελε να μπει σε διαπραγματεύσεις τότε. Έπειτα όμως επέστρεψαν πολλοί διεθνείς παίκτες στο Βέλγιο και η αρχή έγινε με τον Kompany. ”

“ Η Club Brugge δεν ήταν μια επιλογή για εμένα, όταν βρισκόμουν σε διακοπές μαζί με την γυναίκα μου. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Truienaar και είμαι οπαδός της STVV. Υπήρχε όμως μια ομάδα, για την οποία είχα αισθήματα από μικρός και αυτή είναι η Club Brugge. ” Είπε ο Mignolet.

“ Μετά την προετοιμασία είχα την σκέψη να τα δώσω όλα στη Liverpool και να εξαντλήσω τα δύο εναπομείναντα χρόνια στο συμβόλαιό μου. Θα είχα εισπράξει καλά χρήματα από μια κορυφαία Ευρωπαϊκή ομάδα και θα ήμουν ελεύθερος στα 33 μου. ”

“ Δεν ήθελα όμως να κάθομαι στον πάγκο για άλλα δύο χρόνια. Δεν είναι για εμένα αυτό. Ήμουν στα όρια της υπομονής μου τα τελευταία 6 ή 7 χρόνια. Έχω πάρει ήδη αρκετό χρόνο συμμετοχής στην Brugge. ”

Ο Adrian αντικατέστησε τον Mignolet.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com