Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Virgil: «Δεν υπάρχει λόγος να πανικοβληθούμε»

Virgil: «Δεν υπάρχει λόγος να πανικοβληθούμε»

Για την προχθεσινή ήττα της Liverpool στην Ιταλία από την Napoli μίλησε ο Virgil van Dijk και τόνισε πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να δημιουργηθεί πανικός στην ομάδα μετά το μη επιθυμητό αποτελέσμα στο San Paolo.

“ Πραγματοποιούμε εξαιρετικές εμφανίσεις από την αρχή της σεζόν, οπότε πραγματικά, δεν υπάρχει κανένας λόγος να πανικοβληθούμεΣτο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα παίξαμε καλά, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, τους πιέσαμε και είχαμε ευκαιρίες στην αντεπίθεση. Υπάρχουν αρκετά θετικά, αλλά το αποτέλεσμα δεν είναι ένα από αυτά. ” Είπε ο Virgil van Dijk.

“ Δεν ξέρω αν η ήττα ήταν ένα καμπάνακι και εμάς. Και οι δύο ομάδες νόμιζαν πως το παιχνίδι θα λήξει ισοπαλία. Το πέναλτι άλλαξε πολλά όμως και γυρίσαμε στο σπίτι χωρίς βαθμούς, αλλά όχι δεν αποτελεί καμπανάκι για εμάς. ”

“ Στο ποδόσφαιρο όμως συμβαίνουν τέτοια πράγματα. Μερικές φορές εύχεσαι να είχε να συμβεί κάτι διαφορετικό ή να είχες επιλέξει μια άλλη πάσα από αυτή, που έκανες τελικά. Υπήρξαν στιγμές που θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει κάτι καλύτερο. Αν δεν είχε δοθεί το πέναλτι, θεωρώ πως το ματς θα έληγε ισοπαλία. ” Πρόσθεσε ο Ολλανδός.

“ Η επίθεσή μας δημιούργησε αρκετά προβλήματα στη Napoli και είχαμε την ευκαιρία να την πληγώσουμε, αλλά δεν κάναμε το σωστό στο τέλος. Είμαστε άνθρωποι και είναι μέρος το παιχνιδιού. 

Κανένας λόγος ανησυχίας για την Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com