Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Abraham: «Να βγάλουμε τον θυμό μας στη Liverpool»

Abraham: «Να βγάλουμε τον θυμό μας στη Liverpool»

Με το αριστερό ξεκίνησε η Chelsea τις υποχρεώσεις της στο Uefa Champions League, όπως ακριβώς και η Liverpool, καθώς ηττήθηκε στην έδρα της χθες το βράδυ από την Valencia και θέλει να ξεσπάσει στον αγώνα της Κυριακής με τους Reds, όπως δήλωσε ο επιθετικός της, Tammy Abraham.

Ο επιθετικός εξήγησε τι πρέπει να κάνουν οι Μπλε για να αντιδράσουν μετά την χθεσινή τους ήττα:

“ Την Κυριακή έχουμε ένα τεστ χαρακτήρα. Μπορούμε να βγάλουμε τον θυμό μας στη Liverpool. Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι και θα θέλουν και οι δύο ομάδες την νίκη. Ανυπομονούμε να αντιδράσουμε μετά την αποψινή (σ.σ. χθεσινή) ήττα. ”

“ Είναι ακόμη τα πρώτα παιχνίδια στο Champions League, αλλά είμαστε θυμωμένοι που χάσαμε. Υπάρχουν όμως άλλα πέντε ματς και θέλουμε να τα κερδίσουμε όλα. Είμαστε απογοητευμένοι, γιατί δεν παίξαμε το ποδόσφαιρό μας και η Valencia μας σταμάτησε από το να κάνουμε αυτό που θέλουμε, οπότε τους αξίζουν τα εύσημα. ”

“ Θα υπάρξουν πολλές καλές και πολλές κακές στιγμές μέσα στη σεζόν. Πρέπει να προχωρήσουμε και να τα δώσουμε όλα. ” Πρόσθεσε ο Abraham.

“ Εγώ είχα μια άσχημη κατάσταση κόντρα στη Liverpool με το πέναλτι, που έχασα, αλλά όλοι με πίστεψαν και με υποστήριξαν. ”

Ο Tammy Abraham σκόραρε 3 γκολ στο Molineux το περασμένο Σάββατο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com