Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Wijnaldum: «Γνωρίζαμε από πριν πως θα έχουμε δύσκολο πρόγραμμα»

Wijnaldum: «Γνωρίζαμε από πριν πως θα έχουμε δύσκολο πρόγραμμα»

Για το πολύ δύσκολο πρόγραμμα της ομάδας μέσα στον Σεπτέμβριο και για την σημαντική νίκη επί της Newcastle με ανατροπή και 3-1 τελικό σκορ, μίλησε ο Gini Wijnaldum σε συνέντευξή του για την επίσημη ιστοσελίδα των Reds.

Ο Gini είχε να πει για το πρόγραμμα και την συνέχεια σε Αγγλία και Ευρώπη:

“ Γνωρίζαμε πριν ξεκινήσει η σεζόν, πως θα έχουμε να παίξουμε πολλά παιχνίδια και σε πολλές διοργανώσεις και γι’ αυτό χρειαζόματε ένα υγιές ρόστερ και όλους τους παίκτες. ”

“ Δεν μπορούν να παίξουν οι ίδιοι παίκτες όλα τα παιχνίδια, οπότε γνωρίζαμε από πριν πως θα το αντιμετωπίσουμε. Εμείς προσπαθούμε να απολαμβάνουμε το ποδόσφαιρο και να διεκδικούμε τα μεγάλα τρόπαια. ”

Ενώ για την νίκη του Σαββάτου με 3-1 επί των Magpies πρόσθεσε:

“ Περιμέναμε από πριν τον αγώνα με την Newcastle, πως θα ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και αυτό ήταν, που είπε και ο προπονητής μας. ” Τόνισε ο Wijnaldum.

“ Στην Premier League κάθε αντίπαλος είναι δύσκολος, οπότε ξέραμε πως και αυτό το ματς θα είναι δύσκολο. Δυστυχώς μείναμε με 0-1 πίσω στο σκορ, αλλά ισοφαρίσαμε γρήγορα με το γκολ του Sadio και μετά κάναμε το 2-1. ”

“ Ακόμη πάντως και στο δεύτερο ημίχρονο, μπορούσατε να δείτε πόσο δύσκολο ήταν το ματς, γιατί είχαν μερικές ευκαιρίες να κάνουμ το 2-2. Συνολικά όμως θεωρώ πως αμυνθήκαμε καλά, σκοράραμε το 3-1 και πήραμε το παιχνίδι. ”

Ήταν η πέμπτη φετινή νίκη για τους Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com