Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Bruce: «Μοιάζει με τον Cantona ο Firmino»

Bruce: «Μοιάζει με τον Cantona ο Firmino»

Τις τελευταίες μέρες, μετά και την εξαιρετική του εμφάνιση στον αγώνα με την Newcastle, ο Bobby Firmino παίζει παντού και ο προπονητής των Magpies, Steve Bruce μίλησε αποκλειστικά για εκείνον και τον χαρακτήρισε παρόμοιο με τον θρύλο της Manchester United, Eric Cantona.

Ας δούμε τι ακριβώς δήλωσε για τον Bobby, ο Steve Bruce:

“ Κοιτάξτε, ο Cantona είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες, που έχω δει. Δεν παρακολουθώ κάθε εβδομάδα τον Firmino, αλλά μοιάζει πολύ με τον Cantona. Στον τρόπο με τον οποίο μεταχειρίζεται την μπάλα σε κλειστούς χώρους. Το κάνει τόσο φυσικά και είναι πολύ δύσκολο για τους αμυντικούς. ”

“ Δεν τον βλέπω κάθε εβδομάδα, όπως έκανα με τον Eric, αλλά αυτά που είδα από το παιχνίδι μας, τους δίνουν την κατάλληλη ισορροπία. Αυτό που μας έδινε και ο Cantona. ”

“ Τότε είχαμε τον Giggs και τον Kanchelskis, οι οποίοι διέθεταν καταπληκτική ταχύτητα, όπως ακριβώς και οι δύο εξτρέμ της Liverpool και ο Cantona έμπαινε στο κενό, που δημιουργούσαν και οι αμυντικοί δεν μπορούσαν καν να τον πλησιάσουν. Αυτό είναι που βλέπεις και με τον Firmino. ”

“ Ο Firmino κάνει ό,τι και ο Cantona και η ταχύτητα των άλλων δύο είναι εκπληκτική. Βρίσκεται στο κέντρο και οι άλλοι δύο τρέχουν. ”

Πολύτιμος για την Liverpool ο Firmino.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com