Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool – Newcastle (preview)

Liverpool – Newcastle (preview)

Πέμπτη αγωνιστική της Premier League και η Liverpool υποδέχεται αύριο (13/9) στις 14:30 το μεσημέρι την Newcastle στο Anfield.

Οι Reds βρίσκονται μόνοι πρώτοι στην κορυφή της βαθμολογίας με 12 βαθμούς μετά από 4 αγώνες και προέρχεται από την νίκη με 0-3 επί της Burnley πριν την διακοπή των Εθνικών ομάδων. Θέλουν να συνεχίσουν με νίκες και να διατηρήσουν την καλή τους παράδοση κόντρα στους Magpies.

Οι Naby Keita, Alisson Becker και Nathaniel Clyne παραμένουν μη διαθέσιμοι και είναι οι μόνες απουσίες για την ομάδα του Jürgen Klopp.

Οι James Milner και Joe Gomez διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα, καθώς ο Γερμανός τεχνικός είχε δηλώσει πριν τον αγώνα με την Burnley, πως θα προχωρήσει σε αλλαγές μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Κάτω από τα δοκάρια για τους Πρωταθλητές Ευρώπης θα ξεκινήσει ο Adrian, ενώ είναι δεδομένο πως στην επίθεση δεν θα υπάρξει κάποια αλλαγή και θα διατηρηθεί η τριάδα των Mane, Salah και Firmino.

Από την άλλη, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, η Newcastle είχε 6 απουσίες για τον αυριανό αγώνα και αυτές έγιναν 7 με τον τραυματισμό του Sean Longstaff στην προπόνηση, ο οποίος μάλιστα είναι και σοβαρός.

Η ομάδα του Steve Bruce έχει μαζέψει 4 βαθμούς σε 4 αγώνες και το διπλό στην έδρα της Tottenham ξεχωρίζει από τα μέχρι της τώρα αποτελέσματα. Την τέταρτη αγωνιστική έμεινε στο 1-1 εντός έδρας με την Watford.

Στον περσινό αγώνα του Anfield οι Reds είχαν κερδίσει την Newcastle με το ευρύ 4-0 στην Boxing Day του 2018.

Διαιτητής της αναμέτρησης έχει οριστεί ο Andre Marriner.

Στατιστικά στοιχεία:

  • Η Liverpool έχει κερδίσει συνολικά 75 φορές την Newcastle. Οι Magpies δεν έχουν υποστεί περισσότερες ήττες από μια ομάδα.
  • Οι Reds έχουν 19 νίκες και 4 ισοπαλίες στα 23 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια με την Newcastle.
  • Οι Πρωταθλητές Ευρώπης έχουν σκοράρει 98 γκολ στην Newcastle για την Premier League και αύριο έχουν την ευκαιρία να τα κάνουν 100.
  • Η ομάδα του Klopp αγνοεί την ήττα στο Anfield εδώ και 42 συνεχόμενους αγώνες.
  • Η Liverpool θέλει να πετύχει αύριο την 10η συνεχόμενη εντός έδρας νίκη και να ισοφαρίσει το ρεκόρ της.
  • Ο Mo Salah έχει σκοράρει και στα 3 του τελευταία παιχνίδια κόντρα στην Newcastle.
  • Οι Reds θέλουν να γίνουν μόλις η τέταρτη ομάδα με 14 συνεχόμενες νίκες.
Η Liverpool θέλει να νικήσει ξανά την Newcastle αύριο το μεσημέρι.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com