Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Δύσκολη ομάδα η Newcastle, πρόκληση το ματς»

Klopp: «Δύσκολη ομάδα η Newcastle, πρόκληση το ματς»

Η Liverpool αντιμετωπίζει αύριο το μεσημέρι στο Anfield την Newcastle σε ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως το χαρακτήρισε ο Jürgen Klopp στη σημερινή συνέντευξη τύπου, που παραχώρησε στο Melwood.

Ο Γερμανός μίλησε για τους Magpies και το αυριανό παιχνίδι:

“ Η Newcastle παλεύει σαν τρελή σε κάθε παιχνίδι, όπως ακριβώς έκανε και με την Tottenham. Είχαν περίπου 20% κατοχή, αλλά άξιζαν την νίκη. Το παιχνίδι είναι μια πραγματική πρόκληση για εμάς. ”

“ Είχαν ένα δύσκολο καλοκαίρι με την φυγή του Rafa. Για τον Steve, αυτή είναι μια δύσκολη δουλειά, αυτό είναι σίγουρο. Τα έχει πάει φανταστικά μέχρι τώρα. Ήταν όλα κλειστά παιχνίδια με καλά αποτελέσματα. Είναι δύσκολο να τους αντιμετωπίζεις, έχουν το ίδιο στυλ με πέρυσι. Ήθελαν ένα παίκτη παρόμοιο με τον Rondon και εκείνος είναι ο Joelinton. ”

Για τους Salah και Mane:

“ Ήταν τέλειο που δεν έπρεπε να φύγουν με τις Εθνικές τους ομάδες. Είχαν μια πολύ έντονη περίοδο και είναι σημαντικό, που ξεκουράστηκαν για 5-6 μέρες. Όσο πιο συχνά μπορεί να συμβαίνει αυτό (να ξεκουράζονται) τόσο καλύτερο είναι για τα παιδιά. ” Είπε ο Klopp.

Για την άσχημη κατάσταση των αποδυτηρίων της Napoli:

“ Πιστεύω πως θα έχει λυθεί το θέμα. Είδα μερικές φωτογραφίες. Εμπιστεύομαι όμως την UEFA και πιστεύω πως θα το φτιάξει και θα μπορούμε να ξεκουραστούμε και να κάνουμε ένα μπάνιο. ”

Για το ρεκόρ της ομάδας στο Anfield:

“ Το έχουμε αναφερεί και άλλες φορές. Τα ρεκόρ υπάρχουν, για να σπάνε. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να είμαστε σε καλή κατάσταση. Σε καλύτερη από τον αγώνα με την Arsenal. ”

Τέλος, ρωτήθηκε αν παίζει ρόλο η τύχη στο ποδόσφαιρο:

“ Πάντα. Το ποδόσφαιρο είναι πολύ δύσκολο χωρίς τύχη. Το έχω αποδεχθεί εδώ και αρκετό καιρό. Μπορείς να δουλέψεις για την τύχη σου, αλλά δεν την έχουν όλοι. ”

Μόνο νίκες στο Anfield η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com