Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Salah: «Με ενδιαφέρουν οι νίκες και όχι τα γκολ»

Salah: «Με ενδιαφέρουν οι νίκες και όχι τα γκολ»

Το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της Liverpool για τον μήνα Αύγουστο πήρε χθες ο Mohamed Salah και μετά παραχώρησε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας και ξεκαθάρισε τους στόχους του.

Ο Mo μίλησε για το πολύ καλό ξεκίνημα που έκανε στη σεζόν:

“ Νιώθω πολύ καλά. Την περσινή και την προπέρσινη σεζόν σκόραρα 3 γκολ μετά από 9 ή 8 παιχνίδια, αυτή τη φορά όμως έχω σκοράρει 3 γκολ σε 4 ματς. Αυτό είναι μια χαρά και είμαι χαρούμενος. ”

“ Το πιο σημαντικό όμως για εμένα είναι να συνεχίσουμε να κερδίζουμε, να κερδίζουμε, να κερδίζουμε και να κερδίζουμε. Κερδίσαμε όλα τα παιχνίδια τον προηγούμενο μήνα και μάλιστα με καλά αποτελέσματα. ”

“ Πάντα είναι όμορφο να βάζεις γκολ, αλλά όπως έχω ξαναπεί, το πιο σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα τα παιχνίδια. Μπορεί να σκοράρει ο οποισδήποτε, αν κερδίζει η ομάδα. Είμαι χαρούμενος με αυτό. ”

Για τον Αύγουστο των Reds:

“ Κάναμε ένα καλό μήνα και κερδίσαμε ένα τρόπαιο. Ήταν κάτι απίστευτο για την ομάδα. Όλοι έδειξαν πως μπορεί να παίξει η ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος για όσα έχουμε κάνει μέχρι τώρα. ”

Για το αυριανό ματς με την Newcastle:

“ Τα ματς με την Newcastle είναι πάντα δύσκολα, είτε είναι εκτός, είτε εντός έδρας, λόγω του τρόπου με τον οποίο παίζουν. Έχουν μια καλή ομάδα με καλούς παίκτες και καλό προπονητή. Εμείς πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε την δουλειά μας.”

“ Πέρυσι χάσαμε την Premier League μόλις για ένα βάθμο. Χρειάζεται απλά να είμαστε συγκεντρωμένοι στον επόμενο αγώνα. Δεν πρέπει να χάσουμε βαθμούς. ”

Ο Salah σκόραρε πέρσι εντός και εκτός έδρας κόντρα στην Newcastle.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com